Ilie și Ioana Năstase divorțează, chiar dacă de-abia au sărbătorit ultima împăcare! Soția fostului tenismen n-a trecut peste episodul violent

Publicat: 02/03/2021 | 11:31

Deși zilele trecute sărbătoreau ultima împăcare cu șpriț și voie bună, se pare că dragostea dintre Ilie Năstase și Ioana Năstase este pe final. Cei doi vor ajunge la divorț și soția fostului tenismen este cea care își dorește ruptura iremediabilă de acesta, ca urmare a episodului violent peste care nici acum nu a reușit să treacă.

După o iubire cu suișuri și coborâșuri și foarte multe evenimente care mai de care mai controversate în relația lor, Ilie Năstase și Ioana divorțează. Se pare că fostul tenismen își dorește să ajungă în instanță, după cum informează click. Motivul? Ioana nu ar fi putut să treacă pentru episodul violent care a avut loc recent, între ei.

Recent, toată lumea a crezut că Ilie și Ioana Năstase au îngropat securea războiului și au pus stop neînțelegerilor. Au ieșit la o terasă și s-au simțit bine, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Sursa citată informează că cei doi divorțează din cauza episodului violent care a avut loc în luna ianuarie a acestui an și pe care Ioana nu a putut să-l dea uitării.

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s -u înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au declarat apropiații familie Năstase, conform click.ro.

Ioana Năstase, agresată de fostul tenismen

În luna ianuarie a acestui an, Poliția era sesizată cu privire la un episod de violență domestică. Protagoniștii nu erau nimeni alții decât Ilie și Ioana Năstase.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, se prezenta în comunicatul Poliției emis la acea vreme.