Ilie Năstase și soția lui renunță la divorț?! Ce decizie ar fi luat imediat după noua împăcare

Publicat: 04/03/2021 | 14:24

Tunete și fulgere, miere și zahăr în relația dintre Ilie Năstase și Ioana! După ce au bifat o ultimă împăcare, zilele trecute, o veste șocantă își făcea loc în showbizul românesc: celebrul cuplu divorțează? Dar…încurcate sunt căile dragostei, așa că se pare că lucrurile s-au întors, din nou, la 180 de grade. 

CANCAN.RO a obținut informații exclusive despre cuplul care a bifat o mulțime de împăcări și despărțiri: Ilie și Ioana Năstase. După ce zilele trecute a apărut o informație potrivit căreia cei doi urmează să divorțeze, iată că lucrurile nu stau deloc așa. În viața lor amoroasă este un adevărat carusel de sentimente, pe care, se pare, numai ei îl pot înțelege.

NU RATA – DUPĂ PLOAIE, IESE SOARE! IOANA NĂSTASE L-A IERTAT PE ILIE DUPĂ „FURTUNA” CARE LE-A DESTABILIZAT RELAȚIA

Apropiații cuplului au povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că cei doi au planificat să plece într-o vacanță, așa că divorțul este pus, din nou, sub semnul întrebării. Deși s-a spus că Ioana nu a putut să depășească episodul violent dintre ea și Ilie Năstase, iată că a răsărit din nou soarele pe strada lor, căci nu ai cum să pleci cu partenerul în vacanță, dacă ești în pragul divorțului.
Ilie și Ioana Năstase, căsnicie cu suișuri și coborâșuri

Mai mult, apropiații celor doi au mărturisit, pentru CANCAN.RO, că Ilie și Ioana Năstase ar fi îngropat, pentru moment, securea războiului și ar fi pus divorțul în cui. Nu se știe când, căci uneori orice scandal, fie el cât de mic, poate zdruncina din nou liniștea și bunăstarea cuplului.

Ce spuneau sursele din anturajul celor doi, despre divorț

Zilele trecute, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Ioana și Ilie Năstase divorțează. Motivul era legat de faptul că bruneta nu ar fi depășit episodul violent la care a supus-o soțul său, iar lucrurile erau clare. Mai mult, s-a zvonit că fostul mare tenismen era acela care își dorea să ajungă în instanță.

Mai exact, s-a spus că cei doi divorțează din cauza episodului violent care a avut loc în luna ianuarie a acestui an și pe care Ioana nu a putut să-l dea uitării.

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s -u înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”,au declarat apropiații familie Năstase, conform click.ro.

Ilie Năstase se gândea la răzbunare?

Tot zilele trecute se zvonea că mare tenismen nu e deloc încântat de decizia luată de Ioana, respectiv cea de a divorța de el pare-se, trecuse la amenințări. Apropiații cuplului dezvăluiau, într-o adevărată antiteză, că despărțirea ar fi fost mult prea dureroasă și Ilie Năstase plănuia răzbunare: fostul mare tenismen ar fi intenționat să-și lase soția fără toate cadourile pe care i le-a făcut din dragoste. Toate aceste gesturi și amenințări nu ar fi impresionat-o deloc pe Ioana Năstase, care ar fi fost mai hotărâtă ca niciodată să-și recâștige libertatea. Cea care a vorbit despre aceste lucruri a fost chiar Ioana Năstase.

Ilie și Ioana Năstase, căsnicie cu suișuri și coborâșuri

CITEȘTE ȘI – CUM S-A FOTOGRAFIAT IOANA NĂSTASE ÎN VILA SOȚULUI EI, DUPĂ CE ȘI-AU “NEGOCIAT” ÎMPĂCAREA + “DRAGOSTEA ÎNVINGE”

”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a mai declarat Ioana pentru sursa citată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.