Ilie Năstase și Ioana Simion se căsătoresc! Au depus actele de divorț, dar bruneta a îmbrăcat azi rochia de mireasă

Publicat: 06/06/2020 | 21:31

Încurcate mai sunt căile iubirii pentru unii, însă doar cei mai puternici știu cum să le descurce! După ce au depus actele de divorț, se pare că Ilie Năstase și Ioana Simion s-au răzgândit și chiar se pregătesc să ajungă la altar. Dovada? Ioana, îmbrăcată în rochie de mireasă!

După ce au fost la un pas de a se despărți și în acte, Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc de nuntă, iar dovada stă chiar în gestul făcut de brunetă!

NU RATA – IOANA ȘI ILIE NĂSTASE NU MAI DIVORȚEAZĂ?! GESTUL UIMITOR FĂCUT DE CEI DOI, DEȘI AU FOST DEPUSE ACTELE SEPARĂRII OFICIALE

Pe contul ei de Facebook, Ioana Simion a postat două fotografii superbe, în rochie de mireasă, pesemne că ea și Ilie Năstase au dat uitării faptul că au depus actele de divorț, iar acum se pregătesc să ajungă la altar. Mai mult, descrierea brunetei a fost una prin care a dat de înțeles că lucrurile merg cum nu se poate mai bine între ea și soțul său.

Ioana Simion, în rochie de mireasă

„Cel mai frumos cadou pentru soțul meu” a scris Ioana Simion, în dreptul fotografiilor în care era în rochie de mireasă. Pentru evenimentul cel mare, Ioana a ales o rochiță tip sirenă, mulată și foarte decoltată și sexy, cu umerii căzuți și cu o trenă impresionantă.

CITEȘTE ȘI – CÂTE SOŢII A AVUT ILIE NĂSTASE? SOŢUL IOANEI SE LĂUDA CĂ S-A IUBIT CU 2.500 DE FEMEI DE-A LUNGUL VIEŢII

Ioana și Ilie Năstase, cununia civilă în primăvara lui 2019

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019, după ce au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu câțiva apropiați. Fostul tenismen se află la cea de-a cincea căsătorie. Originară din Constanța, Ioana a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani, are un băiat care a făcut-o bunică în primăvara trecută.