Ilie Năstase și-a bătut soția!? Ioana a sunat la 112, Poliția a ajuns acasă la cei doi

Publicat: 08/01/2021 | 21:40

Ilie Năstase a agresat-o pe soția lui, Ioana? Apelul la 112 din strada Jandarmeriei asta ar cam arăta… Femeia care i-a devenit nevastă cu acte în regulă ar susține acum că a fost doar o ceartă mai aprinsă și că nu a fost ”altoită”.

Distanțele sunt mereu mici pentru Ilie Năstase. De la un surâs de cuceritor, la o înjurătură de toată frumusețea poate trece fostul mare tenismen într-o fracțiune de secundă, așa cum de la vorbele dulci pe care i le șoptea Ioanei s-a întors cu 180 de grade la …dosul palmei, varianta light. Ilie Năstase visa frumos, puțin înainte ca anul de început de pandemie să se încheie. Visa la al șaselea copil, o fetiță voia fostul campion. „Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei, care să devină o altă Simona Halep … dar asta nu-ţi garantează nimeni. (CITEȘTE ȘI: IOANA SIMION, DECLARAȚII NEAȘTEPTATE DUPĂ NUNTA CU ILIE NĂSTA)

Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, spunea Ilie Năstase. Doar că vineri seara a dat cu bâta-n baltă: a agresat-o pe Ioana, femeia alături de care visa frumos!

Ilie Năstase și-a bătut soția!? Ioana a sunat la 112, Poliția a ajuns acasă la cei doi

Oamenii legii au ajuns la cei doi acasă și au făcut o scurtă anchetă. Doar că soția reclamantă le-a spus polițiștilor că nu a fost bătută, că a fost doar o ceartă mai aprinsă. Iar agresiunea ar fi fost doar verbală! Și nici ordin de protecție nu a vrut Ioana, fiind întrebată de aceeași polițiști.