Ilie Năstase se mută în Constanța de dragul soției. „Îmi schimb buletinul că mă mut la Constanța”

Publicat: 20/02/2020 | 22:18

Ilie Năstase a hotărât să părăsească Bucureștiul. Fostul tenismen s-a săturat de agitație și de paparazzi, așa că a decis să își mute domiciliul în Costanța, acolo unde este soția lui.

Ilie Năstase se mută la malul mării de dragul soției sale, dar nu numai. Este sigur că acolo alături de partenera lui o să aibă o viață mult mai liniștită. În Capitală, fostul tenismen se află mereu în atenția presei. Paparzzi îl urmăreau peste tot și s-a săturat de asta. Vrea să poată merge într-un loc făra ca a doua zi să apară poze cu el peste tot. (CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE ȘI SOȚIA FAC BĂI DE SOARE PE DOROBANȚI)

„Am decis să mă mut la Constanța, acolo de unde e soția mea. Mă mut pentru că e liniște și nu e nici un paparazzo. În București, ne urmăreau non-stop. Au venit de curând după noi, la lansarea unei mașini. De acolo ne-au urmărit la restaurant, după nu mai știu unde. Apoi au scris un articol cu «Imagini fabuloase cu Marica și Năstase». Mă întrebam ce au oamenii ăștia cu noi… La Constanța nu sunt paparazzi. Și suntem singuri în blocul în care stăm”, a declarat Ilie Năstase.

„Acum Constanța are doi numărul unu mondial la tenis”

Cunoscuții fostului tenismen au fost surprinși de decizia bruscă pe care acesta a luat-o. În cadrul unei emisiuni, Ilie Năstase a povesti despre cum a reacționat Dan Capatos, când a aflat vestea. „«Băi Ilie, ce faci?». «Uite, îmi schimb buletinul că mă mut la Constanța!». Capatos a prins-o imediat și zice: «Băi Ilie, acum Constanța are doi numărul unu mondial la tenis!»”

Ilie Năstase și soția lui, Ioana Simion sunt împreună de un an. Cei doi s-au căsătorit civil însă au amânat cununia religioasă.