Ilie Năstase planifică nunta anului în izolare: “Ne pregătim, mergem mai departe! Să scăpăm și apoi…”

Publicat: 09/04/2020 | 23:40

Imediat ce a început pandemia de COVID-19, Ilie Năstase s-a retras la Mamaia, unde deține un apartament impunător. Aflat în izolare, fostul lider ATP nu pierde deloc timpul și, printre alte activități, planifică nunta cu Ioana Simion, care se anunță a fi evenimentul anului în țara noastră. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și declarații exclusive.  

La 73 de ani, Ilie Năstase lasă impresia că trăiește a doua tinerețe alături de Ioana Simion, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea după ce a ”rupt-o” cu Brigitte Sfăt. Anul trecut s-au cununat civil, după care au început să-și facă planuri de nuntă. Data încă nu a fost stabilită, dar evenimentul urmează, cu certitudine, să aibă loc. Cel mai probabil după ce țara va scăpa de pandemia de COVID-19.

(VEZI AICI: ILIE NĂSTASE ȘI SOȚIA FAC BĂI DE SOARE PE DOROBANȚI)

Nasty, nerăbdător: “Vreau să fac nunta cât mai repede!”

Până atunci, Ilie Năstase s-a “refugiat” la Mamaia, la Caelia Residence, acolo unde deține un apartament de lux. Aflat în izolare, ex-liderul ATP planifică, în liniște, nunta anului în România. Are timp suficient. Vrea, cu siguranță, ca totul să fie perfect, iar el și Ioana Simion să rămână cu amintiri de neuitat. Ceremonia religioasă și petrecerea vor fi, clar, pline de lux și eleganță.

Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Ilie Năstase și Ioana Simion urmează să facă nunta în acest an

Cum își ocupă timpul în izolare. “Citesc, ies după medicamente…”

Fostul mare jucător de tenis a povestit că face față cu brio restricțiilor impuse de autorități ce au ca scop limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, însă a mărturisit că arde de nerăbdare ca lucrurile să revină la normal.

Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a mai spus Ilie Năstase.

(CITEȘTE ȘI: REBELUL ILIE NĂSTASE S-A CUMINȚIT, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Nu, din fericire nimeni din familia sau din cercul de prieteni nu a contactat virusul”, a încheiat fostul lider ATP.

Ioana și Ilie Năstase, cununie civilă în 2019

Vă reamintim că Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019, după ce au mers în fața ofițerului de la starea civilă împreună cu câțiva apropiați. Fostul tenismen se află la cea de-a cincea căsătorie. Originară din Constanța, Ioana a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar, din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani, are un băiat care a făcut-o, deja, bunică.

(NU RATA: LA NICI O LUNĂ DE LA CUNUNIE, ILIE NĂSTASE & SOȚIA SE PLICTISESC ÎN DOI!)

De partea cealaltă, Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii. Prima mare iubire a fostului lider ATP a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică, Nathalie (42 de ani). În 1980, a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani).

Mariajul nu a mers, au divorțat, iar Nasty s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu. Din mariajul lor, care s-a încheiat în 2010, au rezultat două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). A urmat căsnicia Brigitte Sfăt, însă și de aceasta a divorțat în 2018, după cinci ani de mariaj și opt de relație.

Ilie Năstase și Ioana Simion, după ce s-au cununat civil

Cum a cunoscut-o pe Ioana

Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana”, a povestit Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)