Ilie Năstase, mesaj neașteptat pentru fiul rebel al lui Brigitte Sfăt

Publicat: 26/06/2020 | 09:10

După ce fiul lui Brigitte Sfăt a intrat într-un adevărat război cu mama sa, Ilie Năstase îi transmite un mesaj neașteptat acestuia. 

Zilele trecute, Brigitte a ajuns în postura ingrată de a-și denunța fiul la poliție. Totul a fost provocat de comportamentul tânărului, care i-a vorbit extrem de urât mamei sale, atunci când aceasta l-a certat pentru că i-a devastat casa cu o petrecere monstru. 

Mai mult decât atât, dacă Florin Pastramă nu intervenea, lucrurile puteau escalada rapid, adolescentul îmbrâncindu-și mama. În cele din urmă, tânărul a furat cheile mașinii lui Brigitte, s-a urcat la volan și a plecat în trombă, cu frâna de mână ridicată.

Ilie Năstase a avut o relație apropiată cu Robert

După tot acest scandal, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a simțit rău și a ajuns la spital. Nervoasă, l-a dat afară din casă pe Robert și nu l-a lăsat nici măcar să își ia hainele din casă. 

Surprinzător, deși Ilie și Brigitte nu au rămas în cei mai buni termeni după divorț, fostul jucător de tenis îi sare în ajutor lui Robert, scrie impact.ro

Astfel, Năstase le-ar fi spus unor apropiați că l-ar primi pe băiat să locuiască la el, dacă ar dori și el acest lucru, desigur. 

„Chiar dacă nu mai are nimic cu fosta soție, Ilie ține la băiat. El spune că Robert are probleme, da, dar că este pur și simplu un tânăr tulburat, crescut fără tată și fără mamă, care pur și simplu caută atenție și afecțiune. Ei s-au înțeles foarte bine, Robert a fost mereu respectuos cu Ilie. Probabil că l-ar ajuta dacă băiatul ar apela la el. Nu l-ar lăsa pe drumuri, pentru că așa e Ilie, are un suflet de aur cu toată lumea. Despre Brigitte spune că a încercat să îl educe pe băiat cu forța, iar atunci acesta s-a răzvrătit și a luat-o pe drumul greșit. Ilie a încercat mereu să îi apropie pe cei doi”, au dezvăluit surse apropiate fostului tenismen.