Ilie Năstase a anunțat nunta, Ioana, soția lui, DIVORȚUL! ”Ultima oară…”

Publicat: 06/05/2020 | 07:43

“Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în urmă cu trei săptămâni. Ioana, soţia fostului mare tenismen, a făcut însă o deyvăluire uluitoare, zilele acestea. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA ÎN TINEREȚE SOȚIA LUI ILIE NĂSTASE! IOANA SIMION ESTE NESCHIMBATĂ! FOTO)

E vorba despre un eventual divorț! ”Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț”, a declarat Ioana în cadrul emisiunii Showbiz Report.

”Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a precizat constănțeanca.

NU RATA: NEPOATA LUI ILIE NĂSTASE, BOMBĂ SEXY ÎN TOATĂ REGULA! CUM ARATĂ BRUNETA CARE ÎNTOARCE TOATE PRIVIRILE

”Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”, a mai mărturisit Ioana Năstase.

”El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”, a concluzionat Ioana, soția lui Ilie Năstase.

Cum își ocupă timpul în izolare. “Citesc, ies după medicamente…”

Fostul mare jucător de tenis, aflat la vila sa din Mamaia, a povestit că face față cu brio restricțiilor impuse de autorități ce au ca scop limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, însă a mărturisit că arde de nerăbdare ca lucrurile să revină la normal.

VEZI AICI: CARE ESTE POVESTEA IMPRESIONANTĂ A UNICULUI FIU AL LUI ILIE NĂSTASE. CINE ESTE MAMA LUI NICHOLAS

“Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a mai spus Ilie Năstase.