Ilan Laufer, detalii despre starea de sănătate a gemenilor: „Am avut și am în continuare foarte mari emoții”

Publicat: 04/03/2021 | 17:54

Alina, soția politicianului Ilan Laufer, este în continuare internată în spital, după ce în urmă cu o lună a adus pe lume doi copii gemeni.

Bebelușii s-au născut prematur, la doar 29 de săptămâni și cu probleme de sănătate, un lucru comun atunci când vine micuții care se nasc înainte de termen. Cei doi părinți sunt răbdători, dar în același timp nerăbătători să își ducă copiii acasă.

Ilan Laufer a vorbit, într-un interviu recent, despre starea de sănătate a gemenilor, aflați la ATI, și a soției sale.

„Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale.

Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece.

Soția lui Ilan Laufer a ieșit de la ATI

Alina e bine. Alina descarcă tiruri deja în parcare acolo la spital (n.r. râde). Alina se simte bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa.

Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo”, a declarat Ilan Laufer, în exclusivitate pentru Viva!. 

Alina nu vrea acasă fără gemeni

„Alina nu pleacă înainte. Nu va pleca din spital înainte să poată pleca ambii copii. Asta e clar. Asta înseamnă 3-4 săptămâni, în cel mai rapid caz. Poate să fie și mai mult”, a mai afirmat Ilan Laufer.

Mai mult, Ilan a mai adăugat faptul că abia așteaptă ca aceștia să ajungă acasă și să îi vadă pentru prima dată.

„ Sper să vină acasă. Și pentru mine e greu, sunt singur acasă deja de trei săptămâni și mai am ceva de așteptat, dar o să fie totul bine”,  a mai spus Ilan Laufer.