Îl mai știți pe Mircea Solcanu? Fostul prezentator s-a schimbat radical! Are părul lung și…

Publicat: 15/06/2020 | 16:40

Mircea Solcanu arată de nerecunoscut. Prezentatorul de la postul Acasă TV a uimit cu o fotografie postată pe contul personal de socializare. Acesta a luat ceva kilograme în plus, are părul lung și și-a lăsat barba să crească.

Mircea Solcanu a renunțat la televiziune în urmă cu aproape un deceniu. Fostul coleg al lui Cabral și moderatorul Poveștirilor de Noapte de la Media Pro a creat controverse în mass-media, după ce a făcut acuzații sumbre la adresa unor părinți al căror copil a fost mâncat de câini în anul 2013. De atunci, comentariile făcute l-au costat întrgul lco de muncă, ieșind definitv din lumina reflectoarelor.

CITEȘTE ȘI: Sexy-prezentatoarea de la PRO TV a „încins” atmosfera pe litoral. S-a întins pe nisip și…

Acum, Mircea Solcanu pare că nu mai pune așa mult preț pe înfățișare. Fostul prezentator poartă plete lungi, în bătaia vântului și și-a lăsat barbă.

Operat pe creier

În anul 2012 fostul prezentator TV a trecut printr-o intervenţie chirurgicală extrem de riscantă la Viena, pentru îndepărtarea unei tumori la creier. Acum este greu de recunoscut.

CITEȘTE ȘI: Ți se rupe inima! Fiul secret al lui Costin Mărculescu nu a aflat de moartea tatălui său. Care este motivul

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV

Mircea Solcanu era, la începutul anilor 2000, una dintre cele mai simpatizate vedete PRO TV, însă prezentatorul Poveștirilor de noapte a rămas fără job după ce a avut nefericita inspirație să facă un comentariu care a scandalizat multă lume la vremea respectivă. Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind termeni foarte duri, fapt care l-a costat locul de muncă.

CITEȘTE ȘI: Mihai Albu, din nou la cuțite cu Iulia Albu! Designerul a depus plângere penală împotriva fostei sale soții

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?’, a spus la vremea respectivă Solcanu, spre indignarea unei țări întregi.

Ulterior, Mircea Solcanu s-a dedicat unei pasiuni mai vechi, actoria, fiind admis la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, la specializarea Artele spectacolului, potrivit VIVA!

În paralel, acesta s-a dedicat şi proiectelor de voluntariat, fostul prezentator TV activând în zona apărării drepturilor animalelor.