Îl mai ştii pe Nadir, concurentul de la X Factor? Ce a ajuns să facă astăzi, pentru bani

Publicat: 14/06/2020 | 12:38

Nadir Tamuz făcea senzație în lumea muzicală în anul 2012, cu apariția sa în cadrului emisiunii X Factor. Cu toate că nu a câștigat competiția, talentul și timbrul vocal deosebit l-au ajutat să se impună pe piața muzicii din România. O surpriză pentru mulți este însă ce a ajuns să facă artistul acum!

Nadir, între muzică și șantier

Multă lume nu știe, însă drumul lui Nadir spre scena X Factor a pornit de pe șantier. Înainte de a se lansa în muzică, artistul a lucrat împreună cu tatăl său în domeniul construcțiilor, iar acum se împarte între cele două meserii.

“Eu am ajuns de fapt de pe șantier la muzica pentru ca asta fac din totdeauna. Am preluat-o de la tatăl meu, prin anii 2000. Am ajuns de la șantier la X Factor”, a dezvăluit cântărețul, potrivit a1.ro.

Perioada restricțiilor l-a prins pe Nadir tot pe șantier, unde se ocupă de supervizarea unui complex rezidențial. Deși nu este o muncă obițnuită pentr un artist, cântărețul de origine libaneză se declară încântat de oportunitatea de a-și ajuta tatăl în afacerea de familie.

„Sunt foarte disciplinat de ceva vreme. Îmi doream de mult sa apuc sa ma disciplinez si uite ca situatia asta m-a ajutat”, a declarat Nadir.

O veste bună pentru fanii săi este că el nu a renunțat deloc la muzică, și pregătește lansarea a nu mai puțin de 4 piese noi.

Cine este Nadir Tamuz

Nadir Tamuz s-a născut la Tripoli, în Libia, la 4 august 1988. Cântărețul și-a pierdut mama la o vărstă fragedă, aceasta fiind răpusă de o boală incurabilă.

Drumul său artistic a început în 2012, prin participarea la X Factor, unde l-a avut ca mentor pe Dan Bittman. Vocea deosebită și aspectul exotic au reușit să cucerească publicul, care l-a propulsat până în finală. După terminarea emisiunii, Nadir a început să colaboreze cu artiști consacrați precum CRBL, Randi sau Loredana Groza, dar și-a construit și o carieră solo.

Artistul este și tatăl a doi copii minunați: Eve, care a venit pe lume pe 23 septembrie 2016 și un băiețel numit Azar, născut pe 26 septembrie 2018.