Îl mai știi pe Ionuț Gojman de la Insula Iubirii? Cum arată acum fosta ispită și cu ce se ocupă

Publicat: 24/12/2020 | 16:13

Ionuț Gojman a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Insula Iubirii. Acesta a venit în sezonul 4 alături de Mirela Banias, iar în sezonul 5 a avut rol de ispită. Au trecut 2 ani de atunci și cu siguranță cei care l-au admirat în cadrul reality show-ului s-au întrebat, măcar o dată, ce mai face și cu ce se ocupă.

Au trecut 2 ani de când Ionuț Gojman a fost ispită în Thailanda, la Insula Iubirii. Pentru cei care îl urmăresc și care îi sunt fani, vă spunem doar atât: domnișoarele ar trebui să-și ia gândul de la el, căci dacă nu și-a găsit jumătatea în Thailanda, a găsit-o chiar la el, în Târgu Mureș!

Fosta ispită de la Insulă formează un cuplu cu o tânără blondină, pe nume Salvia Rusu. Aceasta este hair stylist și se pare că cei doi se înțeleg de minune și chiar locuiesc împreună.

Ionuț Gojman și iubita lui

Cu ce se ocupă Ionuț Gojman

Cu siguranță nu mulți sunt cei care știu cu ce anume se ocupă Ionuț Gojman, fosta ispită de la Insula Iubirii. Acesta deține o cafenea în Târgu Mureș și afacerea era una extrem de profitabilă, înainte de pandemie. Cu toate acestea, Gojman are o situație financiară bună și nu se plânge de lipsa banilor, mai ales că mai prinde, ocazional, câte un contract de imagine.

Gojman are gânduri de însurătoare

După ce a trecut printr-o relație eșuată cu Mirela Banias, femeia despre care a aflat târziu că fusese închisă pentru furt în timp ce era implicată într-o căsnicie, Ionuț Gojman și-a încercat norocul în amor la „Insula Iubirii”. Fiind în postura de ispită, Ionuț a crezut că își va găsi, poate, femeia perfectă, însă s-a întors de pe tărâm thailandez tot singur.

O perioadă, nu a mai vrut să audă de iubire și nici să se implice emoțional în relații. De câteva luni, însă, Ionuț Gojman se iubește cu o tânără blondină din Mureș, pe nume Salvia, așa cum v-am spus mai sus.

„Relația oficială a început de trei luni aproximativ, de atunci totul decurge foarte frumos, cu foarte multă înțelegere și iubire, am petrecut sărbătorile de iarnă împreună, alături de familie și de cei dragi. Apoi, la început de an, ne-am propus să evadăm într-o vacanță. Totul a evoluat foarte repede între noi, am început să ne facem planuri împreună pentru viitor. Am impresia că visez, este tot ce îmi doream și vreau un viitor frumos împreună, cu ea, pentru că simt tot mai mult că Salvia este aleasa!” a spus acesta, în urmă cu ceva timp, pentru CANCAN.RO.