Îi dă papucii Alexia Eram?! Ce a făcut, de fapt, Mario Fresh în timpul filmărilor la Asia Express

Publicat: 21/02/2020 | 10:27

Relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh rămâne în atenția celor care urmăresc, cu aviditate, tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă autohtonă, iar plecarea lui Mario la Asia Express – acolo unde a făcut echipă cu Alex Velea – a ridicat și unele semne de întrebare.

Admiratorii s-au întrebat cum vor face față acestei despărțiri temporare Mario și Alexia, iar concurentul de la Asia Express a oferit un amănunt care sigur o va pune pe gânduri pe partenera sa. Îl știa suplu, iar acum observă cum acesta ia în greutate pe zi ce trece. Nu mai puțin de 12 kilograme s-a îngrășat Mario Fresh de când a ajuns acasă și se răsfață cu toate bunătățile, fără a mai ține cont de nedoritele kilograme suplimentare. Așa că nu ar fi exclus ca Alexia să-i spună ”stop”, din acest punct de vedere, fiindcă suntem siguri că un Mario Fresh durduliu nu ar fi pe placul ei. Mario Fresh a declarat că i-a plăcut experiența de la Asia Express, dezvăluind și că a existat un translator care i-a scos pe concurenți din încurcătură atunci când făceau vreo… ”nefăcută”. Mario nu a oferit detalii suplimentare despre respectivele ”nefăcute”, dar suntem siguri că Alexia l-a chestionat sau îl va chestiona corespunzător.

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva”, a povestit Mario Fresh pentru click.ro.

Alexia Eram: ”După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri”

Alexia Eram a rememorat ziua în care l-a cunoscut pe iubitul ei, Mario Fresh, dar și cum s-a aprins flacăra iubirii dintre ei. Vedeta îl plăcea mult ca artist, iar Andreea Esca și Antonia… au contribuit declanșarea poveștii de dragoste dintre ei.

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la șlansareț și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.