Ieri nimeni nu o știa, acum e vedetă la Acces Direct, pe canapea! Cum arăta Vulpița la prima apariție pe sticlă și care e numele ei real

Publicat: 07/04/2020 | 11:07

Vulpița de la Acces Direct se află pe micul ecran încă de la finele anului trecut, dar a trecut printr-o transformare atât de mare, încât nu mulți sunt cei care își mai amintesc începuturile ei timide de pe micul ecran. Dar nu-i nimic, suntem gata să vă reîmprospătăm memoria!

Să o luăm cu începutul. Vulpița, pe numele ei real Veronica Stegaru a apărut prima dată la Acces Direct cu un scenariu desprins parcă din filme. Femeia din Blăgești a acuzat mai mulți bărbați de viol, însă se pare că lucrurile nu au stat deloc așa cum mărturisea ea, cu ochii în lacrimi.

Mai mult, actele sexuale dintre Vulpiță și bărbații cu pricina ar fi avut loc după ce aceasta și-a dat acordul. Faptele au fost rapid date uitării, căci emisiunea Acces Direct a devenit, la scurt timp după prima apariție a Veronicăi Stegaru, producția tv care i-a prezentat viața pe șleau, exact așa cum era. Căsătorită cu Viorel de mai bine de 5 ani și fiind mama unei fetițe de 2 ani, Vulpița a dat uitării imediat traiul sărăcăcios de la Blăgești și, văzându-se în Capitală, cu sacii în căruță, a început să fie vedetă.

Vulpița și Viorel, înainte de a fi vedete

Și-a făcut conturi pe rețelele de socializare, acolo unde mereu ține legătura cu fanii ei și chiar s-a lansat în muzică, alături de Axinte.

Îmbrăcată în funcție de ultimele tendințe, coafată mereu și machiată ca la carte, Vulpița cu siguranță a demonstrat că oricine își poate depăși condiția, iar acum, sătenii din Blăgești se uită luuuung la ea. Desigur, la televizor, căci pe acasă nu a mai dat de mai bine de 3 luni, chiar dacă fiica ei a rămas în grija soacrei.