Ieri era cu ochii în lacrimi, azi radiază de fericire: “Unde a fost golanul meu?” Ce anunț a făcut Vica Blochina pe Instagram

Publicat: 07/06/2020 | 11:49

Vica Blochina are, în sfârșit, motive să zâmbească după mai multe zile în care a fost cu ochii în lacrimi. Vedeta și-a găsit motanul și este în culmea fericirii. Pe Instagram, fosta iubită a lui Victor Pițurcă le-a mulțumit tuturor care au distribuit mesajul postat de ea, cu privire la Thomas.

VEZI AICI: CUM A REACȚIONAT EX-VÂRFUL NAȚIONALEI DUPĂ CE A APĂRUT POVESTEA „MARCAJULUI” SĂU LA NORA FOSTULUI ȘEF TRANSGAZ “SUNAȚI-MĂ PESTE 10 MINUTE” + “ABONATUL ARE TELEFONUL ÎNCHIS”

Vica Blochina a realizat miercuri că motanul la care ține enorm lipsește din casă. Ulterior, a început să posteze imagini pe rețele sociale cu Thomas, în speranța că-l va găsi. Iată că a avut succes.

Ce bine este acasă!!!!!! Mâine vă povestesc pe unde am fost… vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ajung acasă….”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

Unde a fost golanul meu? Unde a fost, măi, golanul meu? Toată România te-a căutat, băi! Unde ai fost, măi, tu? Cine doarme acum liniștit? Doamne, ce fericire!!!”, a mai zis Vica Blochina pe InstaStory.

NU RATA: CUM A REACȚIONAT EX-VÂRFUL NAȚIONALEI DUPĂ CE A APĂRUT POVESTEA „MARCAJULUI” SĂU LA NORA FOSTULUI ȘEF TRANSGAZ. “SUNAȚI-MĂ PESTE 10 MINUTE” + “ABONATUL ARE TELEFONUL ÎNCHIS”

Vica Blochina era sâmbătă devastată: “Plâng încontinuu!”

Sâmbătă, Vica Vlochina era devastată și era gata să ofere și o recompensă, doar ca animalul să revină acasă.

Plâng încontinuu. Nu știu ce să mai fac. L-am căutat peste tot. Am intrat și în apartamentele vecinilor, i-am contactat pe toți. Parcă a intrat în pământ. Nimeni nu știe nimic. Nici pe camerele de supraveghere nu apare nimic. Nu pot să-mi dau seama. Am luat toate variantele în calcul, dar el nu a sărit niciodată de la balcon, nu a ieșit din casă, nu știu cum a putut să dispară. Vă rog din suflet să mă ajutați să-l găsesc că nu mai am liniște, nici eu, dar nici Edan”, declara Vica Blochina, potrivit libertatea.ro.