Ideea șocantă a unui șofer din București. Ce a pus pe plafonul mașinii: ”Hal de șoferie! Bă, ești nebun la cap?! Ca-n India!”

Publicat: 04/01/2020 | 09:20

Se spune, de foarte multe ori, că românul este nu numai inventiv, ci și… descurcăreț. Totuși, în anumite situații, există conducători auto inconștienți care pun în pericol vieții celorlalți participanți la trafic, iar un astfel de exemplu a fost filmat, devenind viral.

Un șofer din București a legat pe plafonul Skodei sale un… palet de cărămidă. Asta este o ”performanță”, ce-i drept, dar în sens negativ. Fiindcă se putea întâmpla o nenorocire dacă acel palet își lua ”zborul” de pe mașina ”descurcărețului”. Cel care a filmat respectiva Skodă a făcut o comparație cu ceea ce se întâmplă tocmai în India, acolo fiind întâlnite, destul de des, astfel de situații periculoase. Iată că și un bucureștean a dorit, cu tot dinadinsul, să devină o ”celebritate” online.

”Ca la români. Ia uitați ce a pus ăsta pe Skoda asta. Un palet de cărămidă. Nu-i adevărat, băi! Nu-mi vine să cred așa ceva! Băi, nu-i adevărat! O să-i bubuie și geamurile, o să-i bubuie tot! Ia uitați-vă și voi! Hal de șoferie! Bă, ești nebun la cap?! Ca-n India! La prima frână îi cade ăla de acolo. Ia uitați-vă ce panarame de chingi. Na, mă, na! Dacă ați pomenit…. Dă-i și tu un claxon! Las-o dracu, cade jos. Ia uite ce portbagaj are!”, a comentat autorul clipului.