Idee inedită în America! Au apărut mesele personale de protecție anti-Covid. Acestea asigura o distanțare socială de 1,5 metri

Publicat: 02/06/2020 | 21:40

După o perioadă extrem de grea, în care toată lumea a fost „amorțită” din cauza virusului COVID-19, majoritatea țărilor au început să aplice măsuri de relaxare, care le permit oamenilor să își reia din nou activitățile cotidiene.

Poate una dintre cele mai așteptate astfel de măsuri a fost cea care a anunțat redeschiderea teraselor. După luni de izolare, în care au stat doar în casă majoritatea oamenilor au fost dornici să se poată relaxa în aer liber, cu o băutură bună în față. Însă, deși unele măsuri au fost relaxate pericolul reprezentat de virusul COVID-19 nu a fost încă eliminat. Așa că niște restricții au rămas valabile, precum distanțarea socială. (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, NOI PRECIZĂRI DESPRE MĂSURILE DE RELAXARE CE ÎNCEP LA DATA DE 1 IUNIE. „MĂSURA IZOLĂRII LA DOMICILIU RĂMÂNE ÎN VIGOARE PENTRU CEI CARE SE ÎNTORC ÎN ȚARĂ”)

„Mese de protecție”

Astfel, în Statele Unite ale Americii au apărut așa-numitele „mese de protecție” personale pentru distanțarea socială a clienților, notează Insider.com. De forma unor imenși colaci de salvare, mesele de protecție sunt susținute pe structuri metalice prevăzute cu roți. Cu ajutorul lor clienții se pot apropia unul de altul pentru a cioci un pahar la distanța a doi „colaci”, adică la aproximativ 1,5 metri unul de celălalt. (VEZI ȘI: MARCEL VELA, PREVIZIUNI POZITIVE PENTRU ROMÂNIA! „LA 1 IUNIE SĂ AVEM POSIBILITATEA OPTIMISTĂ CĂ PUTEM SĂ TRECEM LA AL DOILEA NIVEL DE RELAXARE, IAR DIN 15 IUNIE SĂ TRECEM LA AL TREILEA”)

Pentru prima dată, aceste mese de protecție personală au apărut pe 16 mai, la Fish Tales Bar & Grill din Ocean City, Maryland și au fost extrem de bine primite de către clienți. Rezultatele promițătoare, au făcut proprietarii să anunțe că o dată ce restaurantele din Maryland se vor redeschide pentru servirea mesei, intenționează să utilizeze mesele de protecție în toate parcările.