Idee genială! Un bărbat din Iași și-a lipit declarația de proprie răspundere pe geamul mașinii

Publicat: 01/04/2020 | 09:27

Pentru e evita infecția cu noul coronavirus, trebuie să ne distanțăm social, cu toate neplăcerile care decurg de aici, să stăm cât mai mult în casă și, firește, să păstrăm o igienă personală permanentă. Cei care nu respectă măsurile restrictive impuse în ultima perioadă riscă amenzi considerabile, dar nu numai sancțiunile financiare ar trebuie să-i determine pe români să fie responsabili, ci – mai ales – pericolul infectării cu COVID-19.

Nu se poate ieși din locuință decât având asupra ta o declarație pe propria răspundere în care se precizează motivul deplasării și, bineînțeles, destinația. Un ieșean care a dorit să demonstreze, la rândul său, că a găsit soluția ideală în astfe de vremuri extreme, din punct de vedere medical, a fost văzut prin oraș, iar privitorii s-au amuzat. Bărbatul și-a lipit declarația pe propria răspundere pe geamul mașinii personale, astfel că va evita, cu siguranță, orice contact. Polițiștii nu vor trebui decît să o citească. Și sperăm, totodată, ca ieșeanul să nu uite, cumva, să o actualizeze.

(CITEȘTE ȘI: CUM E POSIBIL? UN FILM DIN 2011 A PREVĂZUT ÎN TOTALITATE PANDEMIA DE CORONAVIRUS DIN 2020. CUM A APĂRUT VIRUSUL UCIGAȘ, DE FAPT)

Un alt român ”descurcăreț”

”Evită orice contact!”

Nu știm încă dacă ”descurcărețul” din Iași le-a dat și altora o idee pe care o vor pune în aplicare, cert este că ”inițiativa” sa neașteptată, în condițiile distanțării sociale și ale măsurilor restrictive impuse de autoritățile care luptă împotriva COVID-19, a fost aplaudată la scenă deschisă de internauți.

”Buna asta”, ”? ? ? ? ? ? ? ?”, ”Super”, ”Uite asa evita orice contact ?”, ”O idee geniala, bravoooo”, ”Da` cip are???”, au fost câteva dintre comentariile postate pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…” de către cei care au văzut imaginile respective.

(VEZI ȘI AICI: 2.245 DE CAZURI DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. 638 SUNT DIN SUCEAVA)