Iată cum arată Andra Măruță fără machiaj. Fanii vedetei Pro TV au reacționat: ”Prea e plină lumea de perfecțiune și de filtre…”

Publicat: 24/04/2020 | 10:24

Andra este o vedetă incontestabilă, se bucură de admirația a nenumărați fani, are o familie fericită și afișează, de cele mai multe ori, un zîmbet molipsitor. Cariera muzicală i-a oferit satisfacții majore, iar viața de familie se desfășoare conform unor puncte de reper printre care dragostea și liniștea sufletească au întâietate.

Obișnuiți să o vadă pe Andra impecabilă, din toate punctele de vedere, inclusiv al machiajului, fanii au fost plăcut surprinși atunci când au observat că vedeta lor preferată nu se sfiește să posteze, pe pagina de Instagram, și fotografii în care apare nemachiată. Iar Andra știe de ce o face, arătând la fel de bine și fără… îmbunătățiri. Plus pistruii aferenți, care adaugă un farmec aparte, spun fanii.

(CITEȘTE ȘI: ANDRA, MESAJ SURPRINZĂTOR DESPRE ÎNCEPEREA ȘCOLII ONLINE! CĂTĂLIN MĂRUȚĂ I-A LĂSAT UN COMENTARIU NOSTIM)

Reacțiile fanilor au fost admirative, aceștia apreciind ”frumusețea naturală” a Andrei și faptul că a avut ”curajul” de a apărea nemachiată.

”Ce frumoasă ești naturală”, ”Frumusețe adevărată”, ”Ești minunată și mulțumesc că pozezi și nemachiată. Noi, oamenii de rând, așa arătăm și cu pistrui. Parcă prea e plină lumea de perfecțiune și de tot felul de filtre”, ”Mulțumesc că ai curajul să ne arăți cum ești tu așa, naturală, fără machiaj și photoshop. Mai rar vedem asta pe Instagram! Felicitări!”, au fost câteva dintre comentariile postate pe pagina de Instagram a vedetei.

”Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați”

Andra nu are doar o carieră de succes, ci și o viață de familie perfectă, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de cei doi copii, David și Eva. Vedeta a vorbit despre micuții ei, cei care îi luminează fiecare zi și o fac fericită. Cu toate că au personalități diferite, David și Eva se înțeleg foarte bine și, firete, sunt extrem de apropiați.

“Mi-am dorit ca David să fie destul de mare încât să înțeleagă că vine pe lume încă un membru al familiei, da, dar și să ne bucurăm de primii ani ai fiecărui copil. David e protector cu Eva și o iubește foarte mult. M-am bucurat foarte mult că nu e gelos, că înțelege că familia noastră s-a mărit. Iar Eva îl adoră, îl imită, i se pare interesant tot ce face frățiorul ei mai mare. Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați. Ca toți copiii, când sunt obosiți se pot certa din orice, ba pe o jucărie, ba pe locul de pe canapea… Dar, în general, nu au nimic de împărțit, sunt la vârste diferite și se joacă diferit. Atunci când facem ceva împreună, jucăm ceva, David o mai lasă pe Eva să câștige, se gândește mereu la ea și mă bucur mult că înțelege că e mai mică”, a mărturisit Andra, cu mai mult timp în urmă.

(VEZI ȘI AICI: ANDRA MĂRUȚĂ ERA „FATĂ MARE” CÂND L-A CUNOSCUT PE CĂTĂLIN! DE CE A REFUZAT SĂ FACĂ AMOR CU IUBIȚII EI: „NU SUPORTAM..”)