Iasmina Halas a bifat o nouă intervenție estetică: „Operația a durat în jur de trei ore”

Publicat: 09/12/2020 | 21:43

 

Iasmina Halas a trecut, din nou pragul medicului estetician. Nu dintr-un moft, ci de nevoie. Blonda îi acuză pe medicii care au operat-o că au mutilat-o. A fost nevoie de o a treia intervenție la nivelul sânilor pentru a putea duce o viață liniștită. 

Din cauza operațiilor nereușite, Iasmina Halas mărturisește că a intrat în depresie. Faptul că nu se mai simțea bine în pielea ei și nu mai suporta ca nimeni să o vadă dezbrăcată, a făcut-o să sufere enorm. Acesta este și motivul pentru care a tot ezitat să se încreadă, din nou într-un estetician.

„Am picat într-o foarte mare depresie. Nici nu am crezut că îmi mai revin! N-am mai avut curaj! Încă mă gândeam înainte de operație dacă să mă duc sau nu. Aveam operația joia trecută și am reprogramat-o, marți. N-am avut curaj să mă duc joi. A fost nevoie să mai stau, să mă pregătesc psihic și să îmi fac curaj să mă duc”, a spus Iasmina Halas pentru „Antena Stars”.

Iasmina Halas: „Nu se compară cu nimic din ceea ce am trăit”

Blonda povestește că operația pe care a suferit-o zilele acestea este cu mult diferită față de celelalte. S-a recuperat mult mai repede, nu are dureri și reușește să se odihnească.

„După două eșecuri în care am fost dărâmată atât fizic cât și psihic. După operația asta mă simt foarte foarte bine! Nu am dureri și efectiv nu se compară cu ce am trăit până acum. Ieri, după ce m-am trezit din operație am plecat din spital, am luat medicamentele care au fost recomandate și azi-noapte am dormit chiar bine, mă simt de parcă nu aș fi ieșit dintr-o operație atât de grea, pentru că ei practic m-au reparat, nu a fost o operație simplă așa cum ar fi trebuit să fie prima sau măcar a doua”a continuat ea.

CITEȘTE ȘI: ” IASMINA HALAS, ÎNSĂRCINATĂ?! FOSTA LUI DAMINUȚĂ FACE PRIMELE DECLARAȚII DESPRE SARCINĂ

Fosta lui Daminuță a fost supusă unei operații complexe

Iasmina Halas poate răsufla, în sfârșit, ușurată. A trecut cu bine peste reconstrucția totală a sânilor și își va putea recăpăta încrederea în ea. Nu poate spune același lucru despre încrederea pe care o avea în medicii esteticieni. Blonda, deși fascinată de intervențiile chirurgilor plastici, spune că îi este foarte teamă să mai apeleze la ajutorul lor.

„Da, reconstrucție totală a sânului. Eu nu mi-am schimbat implanturile. În viitor, dacă voi vrea, deși nu mai am curaj să fac vreo operație, oricât de mult mi-ar fi plăcut mie operațiile estetice, nu mai am curaj, dar dacă în viitor voi vrea să schimb mărimea, va fi mai simplu că va fi doar o mărire de sân. Acum a trebuit să scoată cicatricile, să scoată partea necrozată, să repună mamelonul, să mai scoată din piele”a mai declarat blondina.

VEZI ȘI: ” FAMILIA MAXER E ÎNCERCATĂ DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR. DIN CE BANI TRĂIESC DINU ȘI DEEA