Iarna nu și-a spus ultimul cuvânt! Poiana Brașov, acoperită de zăpadă în mijlocul primăverii. FOTO + VIDEO

Publicat: 15/04/2020 | 07:30

Chiar dacă suntem la mijlocul lunii aprilie, iarna pare că nu și-a spus ultimul cuvânt. La Poiana Brașov, pe 14 aprilie, a început să ningă, iar zăpada s-a depus rapid pe străzile din stațiune. Imaginile sunt superbe.

VEZI AICI: ANM, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! ROMÂNIA, LOVITĂ ÎN ZILELE URMĂTOARE DE UN NOR DE PRAF SAHARIAN

De altfel, la începutul săptămânii, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a avertizat în privința codului galben de vreme rea ce ar urma să curpindă anumite zone din țară.

De marți, începând cu ora 21:00 până miercuri la ora 06:00, în Dobrogea, sudul Moldovei și în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…75 km/h, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși 80…100 km/h, spulberând zăpada”, a transmis ANM.

EDUCAȚIE. Când s-ar putea întoarce elevii români la școală. Orban: Anul școlar va fi încheiat

14 Aprilie 2020 – Poiana Brasov/ Romania

Publicată de Poiana Brasov/ Romania pe Marţi, 14 aprilie 2020

Cum va fi vremea de Paște

Totodată, Administrației Națională de Meteorologie (ANM) a transmis că perioada Sărbătorilor Pascale va fi caracterizată printr-o vreme frumoasă, temperaturile putând ajunge până la 19 grade Celsius. Nopțile vor fi ceva mai reci – înregistrându-se în jur de 12 grade Celsius -, iar precipitațiile destul de slabe din punct de vedere cantitativ.

VEZI AICI: ANM, PRECIZĂRI DESPRE NORUL DE FUM DIN ZONA CERNOBÎL, CARE AMENINȚA ROMÂNIA. CE SPUNE ȘI COSTEL ALEXE, MINISTRUL MEDIULUI