Iancu Sterp, remarci acide la adresa oficialilor de la Kanal D: “Se întâmplă foarte multe nedreptăți la Survivor România”. A spus adevărul despre cum este, de fapt, eliminat un concurent

Publicat: 08/04/2021 | 11:04

Iancu Sterp a făcut declarații acide la adresa unor oficiali de la Kanal D în cadrul unui vlog postat în urmă cu câteva ore bune pe canalul său de YouTube. Fost concurent la “Survivor România”, artistul a dezvăluit că se întâmplă multe nedreptăți în perioada filmărilor show-ului, iar multe dintre acestea nu se văd la TV. În plus, el a explicat cum este, de fapt, eliminat un participant al competiției care se desfășoară în Republica Dominicană.

Iancu Sterp, despre “Survivor România”: “Se întâmplă foarte multe nedreptăți”

Fostul “Războinic” a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a făcut vlogul-bombă este reprezentat de eliminarea Anei Porgras.

“M-am enervat destul de tare pentru ceea ce se întâmplă acolo, pentru că se întâmplă foarte multe nedreptăți, despre care voi, oamenii de acasă, nu știți, iar eu nu mai pot să tac (…). E momentul să vă spun exact despre ce este vorba acolo și pe cine merită să fiți supărați pentru nedreptățile de la «Survivor».

În urma eliminării Anei Porgras, toată țara s-a revoltat. Unii au făcut chiar și o petiție pentru a o aduce înapoi”, a declarat Iancu Sterp în video-ul de mai jos.

Fratele lui Culiță Sterp a subliniat că, potrivit regulamentului emisiunii de la Kanal D, un concurent eliminat nu mai poate fi readus în competiție. Ulterior, carismaticul artist a menționat că numărul de voturi pe care concurenții îl primesc este cunoscut doar de producătorii de la “Survivor România” și că aceștia sunt, de fapt, cei care decid soarta celor aflați în cursa pentru marele premiu. Altfel spus: votul publicului nu contează, conform explicațiilor oferite de Iancu Sterp.

Nu rata: Iancu Sterp și Simona Braboveanu, filmați în ipostaze apropiate în timp ce erau singuri într-un jacuzzi! Într-o altă înregistrare, a pipăit-o în zonele intime pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei | FOTO & VIDEO

Iancu Step: “Producția de la Kanal D face toate cărțile

În noul vlog postat pe canalul său de YouTube, Iancu Sterp a subliniat că s-au ridicat tot mai multe semne de întrebare cu privire la voturile pe care le-a primit fosta gimnastă. Oamenii se întrebau de ce susținătorii acesteia nu au votat-o în momentul în care avea nevoie, iar apoi s-au revoltat că a părăsit competiția.

“Răspund eu la această întrebare. Nu trebuie să fiți supărați nici pe Jador că a propus-o, nu trebuie să fiți supărați pe nimeni, decât pe producătorii de la Kanal D. Asta e părerea mea. O mi-i pun pe toți în cap, o să mă pun rău cu toți, dar acesta este adevărul și mereu o să fiu de partea adevărului. (…). Eu cred că producția de la Kanal D face toate cărțile, absolut toate”, a mai declarat fratele lui Culiță Sterp.

Fostul finalist de la “Survivor România” a spus că ratingul emisiunii este obiectivul principal al acestor acțiuni, iar prin eliminarea Anei Porgras s-a dorit să se creeze tensiune între ceilalți concureți, acest lucru ducând la o creștere considerabilă a audienței.

Vezi și: Ana Porgras, dezvăluiri despre relația cu Zanni după eliminarea de la Survivor România

În timpul declarațiilor, Iancu Sterp a dat exemplul relației dintre Ana și Zanni, punctând și efectul pe care eliminarea fostei sportive l-a avut asupra cântărețului. Fratele lui Culiță Sterp a mai spus că acest lucru a destabilizat relația dintre Zanni și cel care a propus-o pentru eliminare, Jador. Evident că un eventual conflict între cei doi artiști aflați în jungla din Republica Dominicană ar face să crească considerabil interesul fanilor pentru emisiunea care rulează la Kanal D.

Citește și: Motivul pentru care Jador și Zanni, de la Survivor România, nu se suportă: “Totul va degenera!”

Sursa foto: Facebook