I s-a făcut testul COVID într-un cort și a fost trimisă acasă. O săptămână mai târziu, Andreea a murit

Publicat: 31/07/2020 | 18:41

I s-a făcut testul COVID într-un cort și a fost trimisă acasă. O săptămână mai târziu, Andreea, în vârstă de 22 de ani, a murit la spital.

Andreea Ciopleiaș, studentă în ultimul an la ASE, a ajuns pe 20 iulie la Spitalul de Urgență din Pitești, cu o ambulanță care a luat-o de acasă, din Rucăr. Mama sa, în vârstă de 53 de ani, murise de două zile, din cauza COVID, iar tânăra a început să se simtă rău.

Andreea a sunat la 112 și a fost dusă la spitalul din Pitești, acolo unde i s-a făcut testul COVID într-un cort și a fost trimisă acasă. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, MĂRTURISIRI ȘOCANTE PE INSTAGRAM: ”EU ȘIU CUM ESTE SĂ NU AI CE MÂNCA SAU SĂ MĂNÂNCI DIN GUNOI”)

Andreea a aflat a doua zi că are COVID-19

Andreea a aflat a doua zi că are și ea COVID-19 și a fost sfătuită de către spital să sune la medicul de familie și la DSP. A făcut ce i s-a spus. Dar DSP nu a contactat familia decât o sinfură dată ca să-i ceară numărul mamei sale: ”Mama a decedat, nu știați?!”, le-a răspuns Andreea. (VEZI ȘI: FOSTUL ȘEF DE LA PROFI ȘI OBI, ”VÂNAT” ÎNTR-UN NOU PROCES DE SOȚIA ROMÂNCĂ! MIZA: UN SFERT DE MILION DE EURO!)

Spitalul de Urgență din Pitești a spus că fata n-a vrut să se interneze, însă în înregistrările Andreei către unchiul său, fata povestește cum “Inițial a vrut să mă bage în spital și nu a mai fost niciun loc”.

După o săptămână, Andreea s-a stins din viață la spital.