I s-a dus toată averea pe Apa Sâmbetei și este falit! Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască în chirie

Publicat: 09/03/2020 | 09:39

S-au cam dus vremurile în care Irinel Columbeanu făcea bani frumoși din afaceri, iar averea lui era estimată la nici mai mult, nici mai puțin de 70 de milioane de euro. Era unul dintre cei mai râvniți milionari de la noi, dar se pare că viața i-a pregătit surprize la care nici nu se aștepta vreodată. În ultimii ani, fostul soț al Monică Gabor a ajuns să fie falit și a abandonat vila de lux din Izvorani, trăind, acum, cu chirie de câteva luni bune. 

Irinel Columbeanu a ajuns să fie falit și nu, nu este nicio glumă! Omul de afaceri a abandonat palatul din Izvorani, acolo unde ținea cele mai extravagante petreceri și unde își ducea traiul în lux și opulență, alături de Monica Gabor și acum trăiește în chirie. Potrivit informațiilor oferite de click.ro, Iri a acceptat, din acest motiv, ca fiica lui, Irina să locuiască alături de mama ei, în America, știind probabil că nu-i mai poate oferi un trai mai bun.

Sursa citată informează că Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie într-un apartament destul de modest, cu numai 2 camere. Mai mult, fostul soț al Monicăi Gabor a renunțat și la luxul și opulența în care trăia în urmă cu ceva timp, la bijuteriile pe 4 roți, la petrecerile nebunești și la banii aruncați pe fereastră, căci nu își mai permite să facă acest lucru.

Se pare că totul s-ar fi întâmplat în toamna anului trecut, iar în prezent, mașina pe care a ajuns să o conducă Irinel Columbeanu este un opel…la mâna a doua. Sursa menționată informează că Irinel Columbeanu ar fi rămas chiar în urmă cu plata chiriei, motiv ce ne face să credem că fostul mare afacerist se confruntă cu mari probleme financiare. ”Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit pentru sursă, o persoană care îi este vecină lui Irinel Columbeanu.