I-am împlinit dorința lui Fuego! Ce a găsit cântărețul sub brad

Publicat: 23/12/2019 | 23:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a scris lui ”Moș Crăciun” și a reușit să-i împlinească lui Fuego cea mai arzătoare dorință. Îndrăgitul artist și-a găsit cadoul mult dorit sub bradul de Crăciun din Piața Constituției. (CITEȘTE ȘI: ION DICHISEANU, ÎN LACRIMI LA CONCERTUL LUI FUEGO DE LA SALA PALATULUI!)

În urmă cu câteva zile, reporterii site-ului nr. 1 din România i-au dat întâlnire lui Paul Surugiu – Fuego în Piața Constituției, acolo unde, în această perioadă, este organizat Târgul de Crăciun București. Motivul întâlnirii: un interviu emoționant în prag de sărbători. (NU RATA: FUEGO S-A ”PRĂBUȘIT” PE SCENĂ LA CHIȘINĂU)

Amintiri din copilărie: „Niciodată mama nu mi-a împodobit bradul”

”Erau cele mai frumoase. Știi ce făceam? Furam bomboanele din pom și în locul lor puneam pietricele ca să nu vadă mama că am furat bomboanele. Le terminam în două zile. Era cel mai frumos Crăciun. (…) Toată lumea spune că Fuego împodobește bradul, dar să știi că niciodată mama nu mi-a împodobit bradul. (…) Oamenii sunt atât de fericiți. Cel mai frumos este să aduci un zâmbet pe chipul cuiva. Eu întotdeauna las acasă grijile și problemele. Când ies pe ușă uit de griji și de probleme”, ne-a mărturisit Fuego, în timp ce se plimba prin Târgul de Crăciun.

Fuego, mărturisiri emoționante despre perioada copilăriei

Cum se pregătește Fuego de Crăciun

”Noi mâncăm mai mult ardelenește. Mama pregătește cele mai tari sarmale. Pe lângă acestea, facem vestitul cozonac cu mac și cu nucă. Dar cel mai important, în perioada aceasta a sărbatorilor, pentru ardeleni este piftia. Răcitura o făcea tata. Trebuia să se vadă fundul farfuriei, altfel nu era bună, era prea grasă. Am ținut o dietă și mai țin, dar acum, de sărbători, mai mănânc. De sărbători o să încerc să mănânc fără pâine și fără făinoase pentru că acestea îngrașă foarte mult. În această perioadă nu zice nimeni să nu mănânci. Important este să nu o ții langa cu dulciurile. În această perioadă o să mânânc, de ce să nu recunosc…”, a mărturisit Fuego.

Paul Surugiu – Fuego, dezvăluiri emoționante

Ce își dorește Fuego de sărbători?

”Multe îmi doresc, dar nimic nu mai e la fel de când a plecat tata. Eu l-am iubit enorm. Dacă trăia tata, pentru familia mea era o inimă întreagă. A rămas mama, pe care o ador. Datorită ei sunt ceea ce sunt. Mama și-a dorit ca băiatul ei să fie artist, dar cele mai importante lucruri le-am învățat de la tata. El a însemnat enorm pentru mine. L-am pierdut în două minute. A fost un infarct, așa rapid. Nu se aștepta nimeni la lucrul acesta. Și cred că din această cauză Crăciunul e mai trist, iar piesele mele de Crăciun sunt în proportție de 80% despre părinți, despre familie”, ne-a dezvăluit Fuego.

Ce a găsit Fuego sub brad

La un moment dat, după ce reporterul site-ului nr. 1 din România și Fuego s-au perindat pe la mai multe căsuțe din Târgul de Crăciun, artistul a fost provocat să mărturisească ce regretă că nu a făcut în acest an. ”Nu m-am dat cu trotineta. Eu în copilărie mă dădeam cu trotineta”, a fost răspunsul îndrăgitului artist.

Imediat după aceasta, Fuego a fost dus de echipa CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, lângă impresionantul brad amplasat în Piața Constituției, acolo unde avea să descopere cadoul… neașteptat. Cancan.ro și prietenii de la E-Twow România au reușit să-i împlinească dorința artistului. Fuego a primit din partea “Moșului” o superbă trotinetă electrică de care sperăm să se bucure atunci când vremea îi va permite. (NU RATA: SHOW TOTAL DE TREI ORE CU FUEGO, LA SALA PALATULUI! GALERIE FOTO)

Cancan.ro și E-Twow România i-au împlinit dorința lui Fuego

Vă mulțumesc. Realmente este o surpriză plăcută. Vreau să vă doresc sărbători frumoase. Cancan.ro, să aveți vizualizări! Tuturor cititorilor le doresc să se bucure de un Crăciun de poveste. Să fiți alături de cei dragi la masa de sărbătoare și să nu uitați să rămâneți buni români și să vă ajutați între voi. Eu cred că, în această perioadă, putem să fim mai buni și mai generoși. La mulți ani tuturor și la mulți ani Cancan.ro!”, a spus Fuego, extrem de emoționant.

Fuego a primit de la ”Moș Crăciun” o trotinetă electrică E-Twow

Unul dintre cei mai iubiți artiști

Fuego este artistul independent care reușește, de 25 de ani, să fie în preferințele publicului român. Este unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în Basarabia. Cu o voce caldă, fenomen, Fuego a realizat numeroase proiecte speciale. A demonstrat că le poate realiza cu brio, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor și moderator TV. Fuego realizează celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în fiecare duminică, de la ora 15.00.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)