I-am fotografiat pe „fiii adoptivi” ai lui Alex Velea când „nășeau” o frizerie

Publicat: 07/04/2021 | 23:26

Ruptura dintre Alex Velea și ”băieții adoptivi” a venit la ”pachet” și cu pandemia de coronavirus, iar show-urile s-au subțiat. Mario Fresh și Lino Golden au fost nevoiți să își ocupe timpul liber cu diverse activități, pe lângă momentele din studio și de pe la repetiții. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu cei doi artiști în timp ce ”nășeau” o frizerie din Capitală.

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Lino Golden și Mario Fresh la inaugurarea unei frizerii din Floreasca, cu baloane colorate și tot „tacâmul” obișnuit la astfel de ocazii. În jurul prânzului, Lino a condus grăbit pe străzile din Capitală, ca să ajungă în timp util la eveniment. În fața frizeriei, pe care o deține un amic de-ai celor doi artiști, tânărul a fost întâmpinat de mai mulți prieteni. La un sfert de oră distanță, și-a făcut apariția și Mario. Nu era singur, ci împreună cu un alt amic.

S-a salutat cu Lino și cu ceilalți tineri aflați acolo, cu care ulterior a stat la povești. De remarcat este faptul că Mario purta mască de protecție, pe care și-a dat-o jos doar în momentul în care a băut un pahar de suc. După câteva minute, cei doi artiști au intrat înăuntrul frizeriei, unde au schimbat câteva impresii cu proprietarul și restul amicilor prezenți și s-au bucurat de eveniment. (CITEȘTE ȘI: LINO GOLDEN ȘI ANDRA GHINEA ȘI-AU SPUS „ADIO”)

„Băieții adoptivi” ai lui Velea își umplu timpul liber

Lino și Mario, ”băieții adoptivi” ai lui Alex Velea

Li se spune ”băieții adoptivi” ai lui Alex Velea pentru că iubitul Antoniei i-a îndrăgit, în urmă cu câțiva ani, și, de atunci, viața puștilor s-a schimbat radical. Lino Golden și Mario Fresh au devenit, la rândul lor, vedete. Ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care Lino s-a aliat cu Abi Talent împotriva celui care i-a fost mentor. (NU RATA ȘI: CUM S-A „RĂZBUNAT” ANTONIA PE SĂPTĂMÂNILE DE IZOLARE. IUBITA LUI ALEX VELEA A IEȘIT LA NUBA CU PRIETENII, ȘI-A FĂCUT SELFIURI, DAR A „SCĂPAT” ȘI UN GEST OBSCEN)

Unii colegi de breaslă, dar și mai mulți artiști care fac parte din familia Golden Boy, l-au criticat dur pe Lino Golden. După toate acuzațiile care i s-au adus, Lino Golden le-a transmis un mesaj celor care până mai ieri îi erau familie. Artistul le-a mulțumit Antoniei și lui Alex Velea pentru tot ceea ce au făcut pentru el și a mărturisit că le va rămâne veșnic recunoscător.

La rândul său, Mario Fresh s-a îndepărtat de Alex Velea și Antonia și a preferat să rămână în tabăra lui Lino Golden, căruia i-a ținut partea în dispută.

Alex Velea și Antonia nu vor să mai audă de ”băieții adoptivi”

Alex Velea nu vrea să mai audă nici în ruptul capului de Lino Golden și Mario Fresh. Artistul a dezvăluit că nu a fost surprins de această trădare din partea ”băieților săi adoptivi”.

”Niciodată, nu (n.r. se gândește la o reîmpăcare)! Nu vrea nimeni asta, fiecare cu drumul lui, baftă! Dezamăgirea e încă acolo, doar că am luat-o ca atare. Oarecum mă așteptam la asta, nu a fost așa surprinzător. Am zis că se va întâmpla asta”, a spus Alex Velea în cadrul unei emisiuni TV.

Alex Velea și Antonia nu vor să mai audă de ”băieții adoptivi” (sursa FOTO: Instagram)

De asemenea, de-a lungul timpului, Antonia le-a transmis mesaje acide pe Instagram celor pe care îi considera ca parte din familie. Artista a fost profund dezamăgită de atitudinea lui Lino Golden și a lui Mario Fresh. (VEZI ȘI: ANTONIA A AVUT “PERMISIE” DE LA VELEA PENTRU 8 MARTIE. CUM S-A DISTRAT CU FETELE)

“Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.

Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)”, a fost una dintre postările dure ale Antoniei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.