Acasă » Exclusiv » I-a gătit lui Florin Călinescu, iar acum are BMW încrustat cu cristale Swarovski

I-a gătit lui Florin Călinescu, iar acum are BMW încrustat cu cristale Swarovski

De: Cristian Blanuta 27/07/2021 | 18:00

Alexandra Văcăruși s-a ”aruncat” în vâltoarea vieții pe când abia împlinise 18 ani! I-a plăcut bucătăria și la restaurant i-a fost locul de muncă. A ajuns să facă mâncare și în localul lui Florin Călinescu, iar de acolo și-a luat ”zborul”. Către lumea afacerilor. Cristalele Swarovski i-au făcut cu ochiul și așa a ajuns să-i încrusteze microfonul lui Florin Salam, și nu numai lui, dar și propria mașină, un BMW, pe care o închiriază. Povestea e savuroasă, iar CANCAN.RO v-o prezintă, în exclusivitate.

Alexandra Văcăruși încrutează cristale Swarovski pe diferite obiecte și are clienți oameni simpli, dar și vedete. Business-ul l-a început în urmă cu șase ani. Până atunci… la bucătărie s-a angajat.

„Nu știi niciodată unde te duce viața”

”Înainte să fiu cunoscută pentru ceea ce fac acum, am muncit, ca mulți alții. Meseria mea principală este bucătar. Am lucrat, ultima dată, în restaurantul lui Florin Călinescu.

Are bucătărie caldă, bucătărie rece, nu e ca în alte restaurante, aceeași bucătărie. Eu eram mai mult pe salate, pe legume. Că așa e la el, pe categorii, bucătar numai la paste, numai la grătar, numai la prăjeli. Totu-i separat la Florin Călinescu.

Nu pot să spun că-mi plăcea să fac ceva anume. E normal să gătești orice. Acolo mi-a plăcut colectivul, mai glumeți oamenii. Era frumos. Mi-a plăcut, să știi, meseria mea. Uite, acum, dacă, Doamne ferește, asta nu mai merge, cred că m-aș întoarce, sinceră să fiu. Și acasă gătesc, îmi place să am lucrurile puse la punct.

Nu știi niciodată unde te duce viața. Revenind la restaurant, vreo șapte luni am lucrat acolo, până când mi-a venit ideea cu business-ul”, și-a început povestea Alexandra Văcăruși.

Alexandra Văcăruși a lucrat, de la 18 ani, ca bucătăreasă. S-a retras din restaurantul lui Florin Călinescu, atunci când a început un business

Alexandra Văcăruși: ”Florin Călinescu, un patron OK!”

L-a întâlnit, de multe ori, pe Florin Călinescu. Cum se comporta actorul?

Florin Călinescu era un patron OK. El nu prea stătea pe acolo. Venea, intra prin spate, trecea prin bucătărie, saluta pe toată lumea, se ducea la el în birou, vorbea cu cineva. Apoi pleca, trecea prin bucătărie, la revedere, spor la treabă și gata. El doar venea și atât. Nu se băga în treaba noastră. El avea alte discuții, de banii de salarii, de astea, nu stătea. Iar salariile erau tot timpul corecte și la timp.

(CITEȘTE ȘI: ÎNVÂRT PE DEGETE MAȘINILE SCUMPE! FLORIN SALAM ȘI ADI MINUNE, PRINTRE IUBITORII BOLIZILOR DE LUX)

Acolo, fiecare știa ce are de făcut, zici că era o mașinărie. Lucrurile erau toate puse la punct. Nu erau probleme din niciun punct de vedere. Nici pentru mine, în viața particulară, nu erau. Banii erau buni la vremea aia, stăteam cu părinții, nu aveam responsabilități, acum e altceva.

Ce să spun, îmi ajungeau bine banii ăia”, a povestit Alexandra Văcăruși din experiența de bucătar pe care, în ultima parte, a trăit-o în restaurantul lui Florin Călinescu.

Microfonul încrustat cu cristale Swarovski al lui Florin Salam

Florin Salam, prima comandă grea: microfon cu 2.280 de cristale

Avea să plece într-o altă ramură, urma afacerea ei. Cu cristale Swarovski. O prietenă venită din Japonia, a ”inflamat-o” și s-a pus, imediat, pe treabă. Se întâmpla în urmă cu șase ani.

”O prietenă a venit din Japonia cu această idee de business, acolo fiind la tot pasul magazine cu obiecte strălucitoare. După un timp am decis să merg pe cont propriu, deoarece nu ne-am înțeles.

La început multe erau necunoscutele, însă acum, după ani de muncă, totul merge așa cum mi-am dorit. Prima clientă, o țin minte și acum, Roxana. Ea mi-a spus: Alexandra, doresc o husă de telefon argintie cu lăbuțe de pisică pe ea. Am muncit două zile la ea ca să iasă perfect”, rememorează Alexandra.

Vestiți cântăreți, și nu numai, au apelat la ea. Între ei, Florin Salam.

”Nu a venit el, personal, să-mi aducă microfonul, l-a trimis pe băiatul care se ocupă de sonorizare. Mi-a zis că voia inițialele încrustate pe microfon. Și chiar m-a întrebat cum să-l facă. I-am spus variantele posibile, iar el a ales. Am pus 2.880 de cristale pe microfonul lui Salam!

A durat cam 2-3 zile. Durata este și în funcție de ce vrea clientul. Că dacă vrea argintiu și microfonul e negru, întâi trebuie vopsit microfonul. Sunt niște etape”, a dezvăluit Alexandra Văcăruși.

Alexandra Văcăruși și-a încrustat BMW-ul cu cristale Swarovski și îl închiriază pentru diferite evenimente

Peste un milion de cristale Swarovski pe mașina ei, un BMW

Locul de muncă îi este acasă. ”Mă trezesc, beau cafeluța, mă apuc pe la 10, termin seara, 7-8. Când mi-am lucrat mașina, mă apucam de treabă la 8 și stăteam până la două-trei după amiază. Apoi mă opream de la mașină și treceam la comenzi. Trebuia să mă împart, cumva. Aproape un milion de cristale are mașina mea.

Cristalele vin în plicuri, 1.440 de bucăți în unul. Ca un exemplu, pe o oglindă intră patru plicuri. E o muncă foarte migăloasă. O fac cu un creion special, cu vârful un pic mai moale ca unul normal. La mine, la mașină, am mers pe o singură mărime a cristalelor pe suprafața ei, iar în margini, unde a rămas spațiu, am băgat alte mărimi de cristale.

(NU RATA: DIANA MATEI ȘI MARIAN CLEANTE S-AU CĂSĂTORIT, ÎN SECRET, DUPĂ 15 ANI DE RELAȚIE! IMAGINI FABULOASE DE LA NUNTĂ)

După ce am terminat capota, mi-am dat seama ce mă asteaptă. Multă muncă și, sincer, mulți bani. Nu am lucrat singură, ci cu cumnata mea, timp de șase luni,  fiindcă nu aveam cum să fac și mașina, și multe alte comenzi. Cristal cu cristal… Ideea s-o închiriez? După o vacanță în Anglia, unde am cunoscut o echipă care are un Rolls Royce încrustat în cristale și îl închiriază pentru diferite evenimente, am decis să fac același lucru.

Mașina nu necesită spălare specială. Eu o duc la spălătorie, normal, doar că-i cer ăluia să dea cu jet de la o distanță mai mare. Că mai sar unele, pun altele…”, a continuat povestirea Alexandra.

Alexandra Văcăruși și-a început afacerea cu cristale Swarovski în urmă cu șase ani

Cât câștigă Alexandra Văcăruși din business-ul lansat acum șase ani?

Nu e ca un salariu, iei atâția bani lunar. Sumele variază în funcție de comenzi, de gradul de dificultate. ”Una este să faci într-o lună numai huse de telefon și suzete, îți dau un exemplu, alta este să ai, pe lângă, un microfon sau un acordeon. Prețurile? O husă costă 200 de lei, o suzetă, 180, dar un acordeon pe care-l fac în două-trei săptămâni pleacă de la 1.200 de euro. Banii pe care-i câștig sunt funcție de ce vine în luna respectivă”, a încheiat artista.

Pe lângă Florin Salam, Diana Matei și-a personalizat microfonul cu cristale Swarovski, dar și Rocsana Marcu, cu cristale negre și numele argintiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...