I-a distrus mașina, dar a avut grijă să se revanșeze. Gestul făcut de un șofer din Oradea. „Aveți în plic 30 de lei”

Publicat: 22/02/2021 | 09:00

Unul dintre cele mai enervante lucruri pentru un șofer este să își găsească mașina murdară imediat după ce a venit de la spălătorie. Asta i s-a întâmplat și unui șofer din Oradea, care atunci când a ajuns în parcare și-a găsit mașina plină de noroi, însă făptașul a avut grijă să se revanșeze.

Un șofer din Oradea a avut parte de o surpriză de proporții. Și-a lăsat mașina perfect curată, în parcare, însă când s-a întors a găsit-o acoperită de noroi. Se pare că în lipsa lui un alt șofer a avut parte de un mic incident ce i-a transformat mașina. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL UNUI VECIN DISPERAT, DIN SCARA BLOCULUI „VECINĂ, TE ROG SĂ NU MAI…”)

Deși și-a găsit automobilul foarte murdar, făptașul a avut grijă se revanșeze. Acesta a lăsat la locul faptei un mesaj în care își cere scuze pentru cele întâmplate și a adăugat și 30 de lei pentru ca proprietarul să își poată spăla mașina.

„Îmi pare rău, nu am vrut să vă murdăresc mașina. Aveți în plic 30 de lei pentru spălat”, a fost mesajul lăsat.

Gestul a fost extrem de apreciat de proprietarul mașinii murdărite, care a posta totul în mediul online și s-a arătat impresionat de faptul că mai există și oameni buni.

„Oamenii buni sunt din ce în ce mai rari, dar…SUNT”, este mesajul postat de acesta.

(VEZI ȘI: O TÂNĂRĂ A FOST ȘOCATĂ DE MESAJUL PE CARE L-A PRIMIT DE LA CEL CARE TREBUIE SĂ ÎI LIVREZE MÂNCAREA! „SCUZE DRĂGUȚO…”)