I-a despărțit sau nu Alexandra Dinu pe Raluca Sandu și Ziv Tetelman. Care este adevărul de fapt

Publicat: 28/04/2021 | 22:57

Alexandra Dinu  a fost surprinsă în compania afaceristului israelian Ziv Tetelman, soțul Ralucăi Sandu. Din imaginile apărute în presă, se pare că ce doi formează un cuplu și își „împart” locuințele.

Nu se știe însă dacă Alexandra Dinu i-ar fi „spart” casa Ralucăi Sandu. Cert este că fosta tenismenă s-a despărțit de israelian, potrivit informațiilor apărute în presă.

Ziv Tetelman și Raluca Sandu nu mai formează un cuplu de multă vreme, iar problemele cu legea pe care le are omul de afaceri israelian ar fi adus despărțirea  lor definitivă.

“Raluca și Ziv nu mai sunt împreună de mult timp, de când el a intrat în vizorul DIICOT. Apropiații știu asta, au fugit chiar și în Israel în momentul în care el a început să aibă probleme cu legea. În prezent, nu mai formează un cuplu, dar se ocupă amândoi de creșterea copiilor (n.r. Raluca Sandu și Ziv Tetelman au, în total, patru copii – un băiețel făcut împreună și alți trei copii din relații anterioare).”, au declarat surse din anturajul Ralucăi Sandu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

VEZI ȘI: Decizia radicală luată de Alexandra Dinu, după despărțirea de Jeffrey Greenstein

Ziv Tetelman, probleme cu legea

Ziv Tetelman a fost trimis în judecată de DIICOT, în 2020, într-un dosar în care socrul său, Mircea Sandu, este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani.

“În cauză s-a reținut faptul că în perioada 2009-2010, cei trei inculpați au constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul unei instituții cu profil sportiv a sumei de 3.895.590,34 de lei, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov.

În vederea atingerii scopului infracţional, a fost creat un circuit fictiv prin intermediul căruia au fost încheiate succesiv contracte de antrepiză şi subantrepiză între mai multe societăţi comerciale controlate de către membrii grupului infracţional, prin intermediul cărora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele încheiate cu instituția cu profil sportiv. O parte din aceste sume au revenit ulterior membrilor grupării infracţionale disimulate sub forma “restituire împrumut asociat”, “dividende”, etc.”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT la vremea respectivă.