Cum are grijă tatăl Danielei Crudu de vedetă, în locuința din Ferentari! Gest văzut de toți vecinii!

Publicat: 12/02/2020 | 13:23

Daniela Crudu a fost la un pas de moarte duminică, după ce bărbatul cu care se afla într-o relație a snopit-o în bătaie și a aruncat-o în stradă, desculță și rănită. Drama fostei asistente TV a înduioșat o țară întreagă. Acum, bruneta se recuperează, în liniște, departe de agresorul ei, la casa tatălui său, din Ferentari. Recent, au apărut în presă și imagini cu tatăl acesteia, de la balconului aparatamentului lor în care bărbatul este preocupat de… curățenie.

Paparazzi SpyNews.ro l-au surprins pe tatăl Danielei Crudu la fereastra apartamentului în care de câteva zile bruneta încearcă să-și revină. Aceasta a decis să se mute în locuința tatălui său pentru a putea fi îngrijită așa cum trebuie și, desigur, pentru  a primi afecțiunea de care are nevoie, pentru că, de altfel, este bine știut că Daniela are o relație foarte unită cu tatăl ei. Acesta o sprijină de fiecare dată în proiecte și tot timpul cei doi au vorbit frumos în public despre legătura strânsă pe care o au. Și, cum fiica lui se află acum ”la pământ”, tatăl grijuliu face cam tot ce-i stă în putință pentru a o readuce pe picioare. Drept pentru care… bărbatul a luat ”a luat mătura” sau mai bine zis aspiratorul și a curățat complet toată casa. Așa, ”prințesa lui tata” se va simți mai comod și în largul ei. În imaginile surprinse de paparazzi, bărbatul scutură sacul de la aspirator pe balconul locuinței.

Deși Daniela Crudu a trecut zilele trecute prin clipe de coșmar, vedeta a decis să nu depună plângere împotriva croatului care a desfigurat-o. Și asta pentru că, potrivit apropiaților ei, bruneta nu vrea să-i facă rău fostului său iubit.

Amtinim că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat, iar duminică a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Sora acesteia a povestit că loviturile aplicate nu au fost la nivelul corpului, ci la nivelul feței, având ochiul și nasul umflate și vinete, fără fisură craniană.