Hoțul ghinionist! A furat un cal din curtea unui bătrân, iar mai apoi a dat nas în nas cu polițiștii

Publicat: 11/05/2021 | 21:03

Planurile unui tânăr de 26 de ani din Botoșani au fost rapid spulberate de polițiștii de frontieră. Bărbatul a furat un cal, însă după numai câteva minute s-a întâlnit cu oamenii legii.

Noaptea trecută, tânărul a pătruns în curtea unui bătrân de 84 de ani și i-a furat acestuia calul. Mulțumit de pradă a plecat cu animalul spre casă, însă pe drum a dat nas în nas cu polițiștii care se aflau în cadrul unei misiuni specifice de supraveghere şi control. (CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR A FURAT UN CARD, IAR APOI A DAT STARTUL LA CUMPĂRĂTURI! CE PEDEAPSĂ RISCĂ ACUM BĂRBATUL)

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi l-a observat pe tânăr care se deplasa împreună cu animalul dinspre localitatea Sinăuţi, către localitatea Mihăileni.

Oamenii legii l-au oprit pe tânăr și l-au legitimat. Acesta a încercat să îi păcălească și le-a spus a găsit calul pe un câmp din apropiere şi că știe cui îi aparține și urma ca a doua zi să îl ducă proprietarului. Însă, polițiștii nu au crezut poveste așa că împreună cu tânărul au dus calul la proprietar.

Bătrânul le-a spus acestora că animalul i-a fost furat din curte. Acum, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

(VEZI ȘI: ULUITOR! VECINII UNUI CLUJEAN I-AU FURAT GOSPODĂRIA, CÂT TIMP ACESTA A FOST PLECAT LA MUNCĂ ÎN ITALIA)

 

Sursa foto: botosaneanul.ro