Hoții români sunt ingenioși! Cum au dat peste 80 de spargeri în Anglia VIDEO

Publicat: 15/04/2021 | 18:55

Este metoda nouă de furt și a fost scoasă pe piață de hoții români, dar nu acasă, ci în Anglia. Și așa au dat nu mai puțin de 80 de spargeri, până când oamenii legii să pună mâna pe ei.

Peste 160.000 de lire sterline au furat hoții români organizați într-o bandă care opera în supermarketurile din Marea Britanie. Metoda de furt era una ingenioasă, dar foarte, foarte eficientă. De altfel din acest motiv hoții au reușit să dea peste 80 de tunuri. Nicolae I., 36 de ani, Alin M., 27 de ani, Florin C., 51 de ani, Ștefan F., 31 de ani, Marius M., 25 de ani, și Gabriel M., 36 de ani, au fost, însă, prinși și la scurt timp condamnați la un total de 42 de luni de închisoare, potrivit Poliției Cheshire, citată de Digi24.ro. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE HOȚII I-AU “VIZITAT” VILA: “AUTORITĂȚILE AU DESCHIS DOSAR PENAL”)

Hoții români sunt ingenioși! Cum au dat peste 80 de spargeri la Londra

Anchetatorii aveau să dezvăluie că hoții călătoreau aproape prin toată Marea Britanie, ocheau diverse magazine mari și apoi operau. Iat bunurile furate erau valorificate. (NU RATA: DOI ROMÂNI AU JEFUIT CASA LUI JAMES BLUNT ȘI A MAI MULTOR VEDETE DIN IBIZA! O PRADĂ TOTALĂ ÎN VALOARE DE PESTE 300.000 DE EURO)

Hoții români au început să acționeze pe 29 aprilie 2020 cu numai doi membri, dar în scurt timp banda s-a mărit. Astfel că până în septembrie românii au comis cel puțin 81 de furturi aplicând o metodă foarte eficientă. Anume, unii dintre hoți furau efectiv mărfurile, în timp ce alții distrăgeau atenția personalului de securitate prin activarea intenționată a alarmelor. Haosul provocat le dădea ocazia celor care furau să scape din magazin fără să fie observați.

Hoții furau doar articole de valoare, cum ar fi cartușe pentru imprimante, aparate de ras sau produse cosmetice, pentru că important pentru ei era să vândă cât mai repede marfa. Românii au fost prinși după ce au fost analizate atent imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin. A urmat o anchetă complexă, în urma căreia s-a stabilit că au comis zeci de furturi în toată țara aplicând aceeași metodă.

Sursa foto / video: www.cheshire.police.uk/