Hoții nu mai au rușine nici când România e în pandemie de coronavirus! Au furat sute de litri de dezinfectant dintr-o mașină. “Am comandat 115 litri și…”

Publicat: 18/03/2020 | 19:24

O mașină care trebuia să transporte mai mulți litri de dezinfectant la spitalele din Lugoj și Hunedoara nu a mai ajuns la destinație după ce a fost prădată de hoți. Anunțul a fost făcut chiar de către Erwin Floroni, managerul Spitalului Municipal Lugoj.

VEZI AICI: ACESTEA SUNT CELE 7 MĂSURI ESENȚIALE PENTRU A TE PROTEJA DE INFECȚIA CU NOUL CORONAVIRUS

Am făcut comandă la o firma din Ilfov să ne aducă dezinfectant. Am comandat 115 litri și am văzut că nu mai ajunge. Am dat telefoane la firma de la care am comandat, apoi la firma de curierat și în cele din urma am aflat că dezinfectantul a dispărut pe drum. Firma de la care am comandat a spus că ne dau cantitatea cerută, dar să trimitem noi pe cineva să o ridice. Acum e cineva pe drum să ridice cantitatea de dezinfectant”, a declarant Erwin Floroni, potrivit hotnews.ro.

NU RATA: ZIUA ÎN CARE S-AU ÎNREGISTRAT CELE MAI MULTE ÎMBOLNĂVIRI, ÎN TOATĂ LUMEA! ŞI BILANŢUL A CRESCUT DRAMATIC

În aceeași mașină mai era o cantitate de dezinfectant și pentru un spital din județul Hunedoara, la rândul ei furată.

Managerul Spitalului din Lugoj a precizat că nu știe pe raza cărui județ a dispărut dezinfectantul și că firma care l-a livrat ar fi cea care ar trebui să sesizeze Poliția pentru că prejudiciul este al acestei societăți.