Horoscopul chinezesc săptămânal 1-7 martie 2021. Predomină elemenul Metal, urmat de Pământ și de Apă

Publicat: 28/02/2021 | 18:31

În această săptămână, predomină elemenul Metal, urmat de Pământ și de Apă. 

Metalul are ca reprezentare în natură sabia, cuțitul, o bucată mare de metal, dar și bijuteria, unică prin frumusețe și valoare. 

Astfel că, în această săptămână este posibil ca spiritul justițiar să predomine, fiindcă sabia este reprezentarea luptei pentru dreptate, în general. 

Oamenii pot fi mai vocali, mai atenți la ceea ce este injust, și sunt susținuți de astre să exprime și să își susțină punctul de vedere în ceea ce privește corectitudinea. 

Este posibil, ca la nivel global, să fie mai multe atacuri, eventual cu cuțitul, mai multe accidente rutiere, din cauza prezenței în exces a metalului, dar și pe apă (navale) sau în aer (defecțiuni ale aeronavelor).

Lipsește elementul Foc, cel care aduce sentimentul de bine, de bucurie, iar sentimentul dominant datorat prezenței în exces a metalului este de durere. Aceasta poate fi durere sufletească sau fizică. 

Risc de accidente rutiere, în această săptămână

Este important să fim mai atenți în această săptămână la tot ceea ce înseamnă risc de accident, de conflict, fiindcă oamenii pot fi mai agresivi decât de obicei, verbal și nu numai. 

Elementul Pământ echilibrează situația, fiindcă aduce calm, înțelegere, compasiune, însă, pentru a fi ajutați de acest element, este bine să nu reacționăm impulsiv. 

Apa aduce frică, dar și multă creativitate și inspirație pentru a depăși orice obstacol, orice situație nefavorabilă. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici .