Horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 17 Aprilie 2021. Ziua este guvernată de Lemn Yin și de Capră

Publicat: 16/04/2021 | 16:59

Elementul sinelui care se află în conflict cu energia acestei zile este Metalul Yin. Aceste poate avea mai multe provocări, manifestate prin evenimente neplăcute, discuții, întâlniri care să îi strice ziua, cum se spune. Spre finalul zilei se va liniști. 

Elementul sinelui Metal yang socializează cu ușurință și este înconjurat de prieteni și de familie. După o săptămână dificilă, astăzi își recapătă energia care îi caracterizează atât de bine. 

Elementele Sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt pline de energie, de bună dispoziție, ceea ce le ajută să fie mult mai productive la locul de muncă și în plan personal, în cazul în care lucrează astăzi. 

Elementul sinelui Lemn Yang poate face niște cheltuieli neprevăzute, poate pleca într-o excursie sau poate cumpăra ceva pentru casă. Apare pericolul de a pierde niște bani, astfel că este indicat să fie mai atent la tot ceea ce cumpără astăzi. 

Resurse, pentru Foc Yang și pentru Foc Yin

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin sunt pline de resurse, care îi ajută să creeze, să găsească soluții cu ușurință sau să apeleze la ajutorul unor persoane avizate care îi pot ajuta acolo unde ei au cea mai mare nevoie de ajutor. 

Elementele Sinelui Pământ Yang și Pământ Yin continuă pot descoperi că totul este mult mai simplu de rezolvat decât se așteptau dacă lucrează în echipă și dacă cer ajutorul, atunci când au nevoie. 

Semnul zodiacal, din perspectiva clasică a astrologiei chineze, care este susținut de interacțiunea cu Capra este Calul, iar cel care mai puțin ajutat de astre în această zi este Bivolul. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.