Horoscopul chinezesc pentru miercuri, 28 aprilie 2021. Este o zi guvernată de Foc Yang și de Cal

Publicat: 27/04/2021 | 21:13

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin își continuă activitatea într-un ritm susținut, își organizează timpul cu rigurozitate, îi ajută și pe ceilalți să se organizeze, pentru a fi cât mai eficienți. Astăzi nu mai vor să piardă timpul, în activități pe care nu le pot valorifica așa cum și-au propus. 

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin  au o zi excelentă, sunt inspirați, sunt plini de energie, sunt creativi, au rezultate foarte bune astăzi și sunt apreciați de șefi. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt în centrul atenției superiorilor, consumă foarte multă energie în tot ceea ce fac, sunt plini de vervă, de vitalitate, iar la finalul zilei sunt apreciați pentru rezultatele lor.

Planuri și strategii, pentru Lemn yang și pentru Lemn yin 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin continuă să facă planuri, să creeze strategii, pentru a trece într-o altă etapă a dezvoltării lor profesionale, iar pentru asta este nevoie de atenție la detalii. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este foarte bună pentru nativii din an de Șobolan și mai puțin bună pentru nativii din an de Capră.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.