Horoscopul chinezesc pentru marți, 27 aprilie 2021. Este o zi guvernată de Lemn Yin și de Șarpe

Publicat: 26/04/2021 | 17:27

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin se gândesc din ce în ce mai mult la cei dragi, pe care este posibil să îi viziteze la finalul săptămânii, dacă se va putea. Oricum, sunt preocupați să își facă treaba cât mai eficient, ca să aibă mai mult timp, pentru a se organiza pentru finalul săptămânii.

Elementele sinelui Metal Yang și Metal Yin sunt bine susținute de elementele acestei zile, pentru a acționa dintr-un spațiu al înțelepciunii, în tot ceea ce fac astăzi, indiferent că este vorba despre serviciu sau despre casă. 

Posibile conflicte cu superiorii, pentru Apă Yang și pentru Apă Yin 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin pot avea ceva confruntări cu colegii sau cu superiorii, din cauza unor schimburi de replici sau din cauza unor perspective total opuse asupra realității de la job, însă se vor calma spiritele spre finalul zilei. 

Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin cheltuiesc destul de mult, iar asta le poate crea un dezechilibru financiar, dar și emoțional, pentru că se gândesc la viitor și la resursele pe care le au pentru a face tot ceea ce și-au propus. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin petrec mai mult timp cu copiii sau la job, dacă acolo se simt ca acasă și acordă mult timp și energie proiectelor profesionale. 

Din perspectiva clasică a astrologiei chineze, ziua este foarte bună pentru nativii din an de Porc și mai puțin bună pentru nativii din an de Maimuță. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.