Horoscopul chinezesc pentru luni, 19 aprilie 2021. Este o zi guvernată de Foc Yin și de Cocoș

Publicat: 18/04/2021 | 20:20

Elementul sinelui aflat în ciocnire cu influența acestei zile este Apa Yin. Așadar, pentru acesta ziua este plină de provocări, mai ales în plan personal, al relației de cuplu. Sunt probleme nerezolvate care ies la suprafață și care necesită atenția Apei Yin. 

Elementul sinelui Apă Yang este susținut de Focul Yin de astăzi, astfel că ei au energie pentru a finaliza toate proiectele începute, pentru a demara altele și totul se întâmplă în ritmul obișnuit, care le aduce încredere în ei și satisfacție profesională.

Pentru elementul sinelui Lemn Yang și Lemn Yin, ziua este destul de armonioasă. Pot apărea mici nemulțumiri, mici conflicte, care să le distragă atenția de la ceea ce au de făcut, însă totul se rezolvă cu ușurință. 

Mai multă autoritate pentru Metal Yang și pentru Metal Yin

Elementul sinelui Foc Yang este în centrul atenției, prin jovialitatea sa, prin energia sa inepuizabilă, astfel reușește să îi mobilizeze și pe ceilalți să țină ritmul cu el. astfel încât toțil își desfășoară activitatea conform planurilor sale, fără derapaje. 

Elementele Sinelui Pământ Yang și Pământ Yin pot fi preocupate de casă, de schimbarea unor obiecte de mobilier, de achiziționarea unei case sau de relația cu părinții, de starea acestora de sănătate sau a copiilor. Sunt preocupați de familie, în general. 

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin pot să rătăcească niște acte sau să inițieze un proiect care să le aducă și mai multă autoritate decât au acum. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, astăzi sunt susținuți nativii din an de Dragon, iar cei care au o zi mai puțin bună sunt nativii din an de Cocoș și de Iepure. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.