Horoscopul chinezesc pentru duminică, 7 martie 2021. Este o zi guvernată de Lemn yang și de Tigru

Publicat: 06/03/2021 | 19:12

 

Elementul sinelui Metal Yang este în conflict cu elementul care guvernează această zi, astfel că pentru acesta ziua de duminică este una plină de provocări, mai ales financiare. Spre seară se mai liniștesc apele, iar Metalul Yang se calmează. 

Elementul Sinelui Metal Yin își face planuri de vacanță și poate chiar plătește avansul pentru concediul de la vară. Dacă nu, oricum este preocupat să investească în casă sau într-un curs de dezvoltare personală. (CITEȘTE ȘI HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 MARTIE 2021. SCORPIONII SE POT ÎNDRĂGOSTI )

Timp de calitate petrecut alături de familie, pentru Apă Yang

Elementele sinelui Apă yang și Apă Yin se pregătesc pentru o nouă săptămână de muncă, își verifică agenda, apoi ies în parc cu familia. Este o zi potrivită pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Elementele sinelui Lemn Yang și Lemn Yin se întâlnesc cu prieteni vechi, pe care nu i-au mai vazut de mult și deapănă amintiri, până seara târziu. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin fac programare la medic, pentru verificări de rutină, atât pentru ei, cât și pentru părinții lor. Ei sunt preocupați și de relația pe care o au cu propriii copii, relație care ar putea fi îmbunătățită. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt mai atente la relația cu superiorii, astfel că și-au propus ca în săptămâna care urmează să îi surprindă cu idei și propuneri de proiecte inedite. Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, Maimuța este mai tensionată și agitată decât de obicei, în timp ce Mistrețul se bucură de susținerea Tigrului din această zi. (NU RATA HOROSCOP CHINEZESC 2021. CE ADUCE ANUL BIVOLULUI DE METAL PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE )

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici