Horoscopul chinezesc pentru duminică, 18 aprilie 2021. Ziua este guvernată de Foc Yang și de Maimuță

Publicat: 17/04/2021 | 16:56

Elementul Sinelui susținut de această zi este Metalul Yin. Acesta își poate stăluci prin ideile lui care sunt apreciate cu ușurință de superiori, în cazul în care lucrează astăzi, iar la finalul zilei, poate sărbători alături de colegi sau de familie. 

Elementul sinelui Foc yang se confruntă cu probleme de autoritate, posibil în fața propriilor copii, iar dacă nu are copii, în fața colegilor. 

Elementul sinelui Apă Yang este în conflict cu energia acestei zile. Acesteia nu îi plac limitele, nu îi place să i se impună să facă ceva, motiv pentru care este foarte posibil să fie provocată în acest sens. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să își manifeste gelozia, ceea ce nu îi place deloc Apei yang. 

Elementul sinelui Apă Yin are o zi bună, în care își poate face planuri financiare, poate cumpăra ceva pentru casă sau poate avea cheltuieli neprevăzute.

Elementele Sinelui Lemn yang și Lemn Yin au o stare emoțională foarte bună, sunt mai deschise decât de obicei, socializează cu ușurință și comunică mult mai eficient. 

Energie benefică, pentru Pământ Yang și pentru Pământ Yin

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt susținute de influența astrală a zilei, se adaptează ușor situațiilor și își organizează cu ușurință activitățile în așa fel încât la finalul zilei să aibă timp și de copii sau de prieteni. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, nativii din an de Șarpe au o zi excelentă, iar cei din an de Tigru au o zi plină de provocări.  

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.