Horoscopul chinezesc pentru 5 martie 2021. Este o zi guvernată de Apă yang și de Șobolan

Publicat: 04/03/2021 | 22:54

Elementul sinelui mai puțin susținut de influența astrelor este Focul Yang, care se poate enerva ușor și poate reacționa, mai ales în relația cu superiorii sau colaboratorii, partenerii de sex masculin. Nici în relația de cuplu nu este prea mult calm.

Elementul sinelui Foc Yin este bine dispus și este susținut de astre în această zi. El se gândește deja la ceea ce va face în weekend și are ov stare interioară foarte bună. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL CHINEZESC SĂPTĂMÂNAL 1-7 MARTIE 2021. PREDOMINĂ ELEMENUL METAL, URMAT DE PĂMÂNT ȘI DE APĂ)

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin au făcut planuri de a investi banii sau de a-i cheltui pentru casă, pentru ei, pentru o vacanță sau o călătorie alături de prieteni și de familie.

Metalul Yang intră în conflict cu superiorii

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin pot intra în conflict cu superiorii sau cu rudele, însă nu e nimic grav, doar o discuție trecătoare. iar spre seară se bucură de armonie, mai ales în familie.

Elementele sinelui Apă Yang și Apă yin sunt copleșiți de responsabilități și învață să delege, în așa fel încât totul să fie gata la timp. Iar spre seară, se relaxează cu prietenii și familia. (VEZI ȘI: HOROSCOP CHINEZESC 2021. CE ADUCE ANUL BIVOLULUI DE METAL PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE)

Elementele sinelui Lemn yang și Lemn Yin intră în tot felul de discuții  interesante care îi ajută să aibă mai multă claritate asupra a ceea ce au de făcut, în viitorul apropiat.

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, nativii din an de Cal au o zi mai agitată, iar cei din an de Bivol au o zi excelentă.

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici