Horoscopul chinezesc pentru 4 martie 2021. Este o zi guvernată de Metal Yin și de Porc/ Mistreț

Publicat: 01/03/2021 | 22:52

Elementul sinelui care are nevoie de mai multă atenție în tot ceea ce face astăzi este Lemnul Yin. Este mai nervos astăzi, acest element al sinelui, este mai impulsiv și poate strica printr-o vorbă nepotrivită ceea ce a clădit luni întregi. 

Elementul sinelui Lemn Yang se bucură de relația pe care și-a creat-o cu superiorii și vine cu propuneri care sunt aprobate cu ușurință și astfel dobândesc și ei mai multă autoritate în rândul colegilor. 

Focul Yang și Focul Yin fac planuri pentru a avea venituri mai mari

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin continuă să facă planuri pentru a avea mai mulți bani, pentru a-și asigura un confort pe care și-l doresc de mult. Ei nu sunt oamenii jumătăților de măsură, astfel că acționează în consecință. 

Elementele sinelui Pământ Yang și Pământ Yin sunt preocupați fie de educația copiilor, fie de proiectele profesionale pe care le cresc precum ar face-o cu propriii copii: cu atenție, implicare și determinare. 

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin se consultă cu echipa, cer sfaturi prietenilor, familiei, fac un brainstorming pentru a găsi cele mai bune soluții pentru jobul lor, dar și pentru viața personală. 

Elementele sinelui Apă yang și Apă Yin sunt preocupați de ceva probleme din planul pesonal, astfel că nu se prea pot detașa de ele la job și este posibil să fie mai neatenți decât de obicei. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, nativii din an de Șarpe au o zi mai puțin bună, mai tensionată, iar cei din an de Tigru au o zi excelentă. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.