Horoscopul chinezesc a anunțat pandemia de coronavirus?!

Publicat: 27/04/2020 | 23:52

Semne că pandemia de coronavirus urma să apară la începutul acestui an erau multe și dese, dar prea puțini astrologi le-au văzut la timp. După cum bine se știe, la finalul lunii ianuarie a început Anul nou chinezesc, 2020 fiind anul Șobolanului de Metal, care este un an periculos, semnele fiind numeroase în acest sens. Mai mult decât atât, în medicina tradițională chineză, metalul reprezintă aparatul respirator, incluzând plămânii, dar și cavitatea nazală. Așadar, alte semne care ar fi putut să ne avertizeze că va urma această pandemie. (NU RATA: Avem cel mai detaliat horoscop chinezesc pentru Noul An: ”Vor fi momente pline de armonie, însă…”)

Ambele energii – Apa (Șobolanul) și Metalul – care domină anul 2020 sunt reci, deci ne puteam aștepta ca relațiile interumane să fie foarte distante (vezi izolarea de acum), că vor exista conflicte, turbulențe, nedreptăți, foamete etc.

După cum se știe, ciclul de 60 de ani este sfânt în horoscopul chinezesc, și ar fi trebuit să privim în urmă cu exact 60 de ani – în 1960 – ca să vedem ce se va întâmpla și în 2020.

Două cutremure nemaiauzite

Cutremurul din 1960 din Chile, cel mai mare înregistrat vreodată

Anul 1960 – care este, ca și 2020, un an bisect și evident tot an al Șobolanului de Metal – a fost unul în care au murit mii de oameni din cauza multor dezastre naturale sau provocate de mâna omului.

Pe 22 mai 1960 a avut loc cel mai devastator cutremur produs vreodată: 9,5 grade pe scara Richter, cu o durată de 10 minute, urmat de un tsunami uriaș, cu valuri de 20-25 de metri. Dezastrul s-a întâmplat în Chile, dar au fost lovite și zone din Hawaii, Japonia, Philipine, Noua Zeelandă și Australia. Nu se știe cu exactitate numărul morților, dar estimările au fost între 4.000 și 6.000.

În același an, în Maroc, a avut loc cel mai distrugător cutremur din istoria țării, fiind uciși în jur de 15.000 de oameni. Alți peste 35.000 au rămas atunci fără un acoperiș deasupra capului. (VEZI ȘI: Horoscop chinezesc 2020. Anul Șobolanului de Metal)

Accidente de o gravitate extremă

Locul prăbușirii bombardierului nuclear american

Tot în 1960 au mai fost multe accidente aviatice sau navale de o gravitate extremă, cum nu s-au mai petrecut în alți ani. Mai multe avioane au căzut și multe nave s-au scufundat, un bombardier care purta bombe nucleare s-a prăbușit deasupra statului Carolina de Nord, o navă spațială sovietică a explodat și lista este foarte lungă.

Trebuie spus că 2020 este foarte important pentru că Șobolanul este prima zodie din ciclul de 12 și toate acțiunile și deciziile din acest an trebuie cântărite cu mare grijă, căci ele ne vor influența în următorii 11 ani, potrivit tradiției chineze.

Evoluția în ultimele 24 de ore a pandemiei de coronavirus

În 27 aprilie, la nivel global, se înregistrează 2.870.644 cazuri confirmate de infecție cu coronavirus, din care 203.350 decese, a anunțat, luni, Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Au fost raportate 79.839 cazuri noi, dintre care 4.649 decese. Creșteri importante ale numărului de cazuri au fost înregistrate în Statele Unite ale Americii, Italia, Spania, Franța, Iran, Turcia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Canada, Brazilia și Rusia.

În afara Chinei continentale, au fost raportate până în prezent 2.787.814 de cazuri confirmate, din care 198.717 decese. În ultimele patru săptămâni, evoluția are un trend ascendent, prin raportarea unor focare de transmitere comunitară în Italia, Franța, Spania, Germania, Statele Unite ale Americii și Iran, precizează reprezentanții CNSCBT.

Situația în China continentală s-a îmbunătățit în schimb, potrivit datelor oficiale. De la începutul epidemiei până în prezent au fost înregistrate 82.830 de cazuri confirmate, dintre care 4.633 decese. În ultimele 24 de ore au fost raportate 3 cazuri confirmate în restul provinciilor din China continentală și niciun caz nou în regiunea Hubei. (CITEȘTE AICI: Mărturiile șocante ale unui român infectat cu coronavirus. “Am momente în care delirez, îmi ia corpul foc” + “Simt că dau mâna cu moartea”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)