Acasă » Cancan » Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

De: Alice Zotta 02/01/2020 | 23:34

Astrologul Mădălina Manole a realizat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, horoscopul banilor și al carierei pentru 2020. Specialista noastră oferă sfaturi necesare pentru toate zodiile și, totodată, atenționează asupra perioadelor delicate în privința finanțelor, dar și în cuplu, în anul 2020. (Citește și: Avem cel mai detaliat horoscop chinezesc pentru Noul An: ”Vor fi momente pline de armonie, însă…)

Horoscop bani și carieră 2020. Previziuni generale pentru toate zodiile

Anul 2020 începe în forță pentru toate zodiile și sectorul cel mai activ va fi, la modul general, sectorul carierei. Majoritatea planetelor cu tranzit greu, impactant pe termen lung, se află poziționate în Capricorn, iar această zodie este responsabilă cu ascensiunea profesională, cu statutul social, prin urmare este lesne de înțeles că acest an va fi un an al afirmării și al îndeplinirii obiectivelor înalte. (Află și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!)

Jupiter, planeta expansiunii, planeta care aduce marile oportunități financiare, se află întreg anul 2020 poziționată în zodia Capricorn, iar acest aspect ne va stimula puternic să muncim mai mult pentru a avea bani, să depunem mai multe eforturi pentru a avansa într-o funcție și, totodată, ne face mai chibzuiți în cheltuieli.

Venus este considerată a fi nu numai planeta iubirii, ci și a banilor și a micilor oportunități, iar aceasta va avea o perioadă de retrogradare, între 13 mai și 25 iunie, perioadă în care ne va stimula să ne reevaluăm niște obiective, să ne reevaluăm modul în care ne administrăm resursele, fie ele personale, fie ele materiale și mai ales, ne va cere să ne reevaluăm modul în care interacționăm și negociem cu ceilalți. În această perioadă vor fi taxate cheltuielile nemotivate și risipa. (Citește și: Mega-horoscopul lui 2020, prezentat pe larg pentru fiecare zodie)

Mercur, planeta negocierilor, a comerțului și a tranzacțiilor, va avea trei mari perioade de retrogradare în anul 2020, între 17 februarie – 10 martie, între 18 iunie – 12 iulie și între 14 octombrie – 3 noiembrie. În aceaste perioade nu este recomandat să facem tranzacții și investiții majore, mai ales în aparatură electrică, electronică și electrocasnică, trebuie să evităm achiziționarea autoturismelor și a oricăror altor mijloace de călătorie, să evităm speculațiile financiare și orice formă de negociere. Este, în schimb, recomandat să ne reevaluăm obiectivele financiare și modul în care ne administrăm banii și bunurile materiale. (Află și: Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce probleme medicale vom întâmpina în funcție de zodie. Cel mai detaliat horoscop al sănătății pentru 2020)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Potrivit astrologului Mădălina Manole, anul 2020 începe în forță pentru toate zodiile și sectorul cel mai activ va fi, la modul general, sectorul carierei.
Potrivit astrologului Mădălina Manole, anul 2020 începe în forță pentru toate zodiile și sectorul cel mai activ va fi, la modul general, sectorul carierei

Horoscop bani 2020, Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec, anul 2020 vine cu oportunități nesperate în carieră, sector guvernat întocmai de Capricorn. Ceea ce nativii trebuie să știe încă de la început și să ia în calcul este că aceste oportunități nu vin pe gratis și nici pe tavă. Cu alte cuvinte, nativii trebuie să depună un efort considerabil pentru a-și îndeplini aspirațiile, trebuie să fie conștiincioși și responsabili în munca lor, dar mai ales perseverenți. În plus, Pluton, planeta care le guvernează sectorul financiar al câștigurilor, al banilor deținuți împreună cu alții, se va afla în Capricorn, iar acest aspect poate însemna că Berbecii își pot îmbunătăți situația financiară prin avansarea într-o funcție, printr-un proiect de anvergură care să-i pună în evidență, prin atingerea unor scopuri și obiective profesionale la care visează de multă vreme.

Pe de altă parte, vor întâmpina o serie de surprize legate de bani pentru că Uranus, planeta schimbărilor bruște, se află în continuare în tranzit pe casa financiară a banilor munciți. Deci, pot avea surprize, bune sau rele, legate de salarizare și remunerația primită în schimbul muncii depuse.

Venus le guvernează întocmai casa banilor munciți, iar în perioada de retrogradare, între 13 mai – 25 iunie, horoscopul financiar 2020 le recomandă multă prudență în cheltuieli și evitarea investițiilor. Este, în schimb, o perioadă bună pentru renegocierea salariului.

Ca o concluzie, cariera și câștigurile financiare merg mână în mână în acest an, iar horoscopul banilor 2020 le este foarte favorabil celor care fac tot posibilul să învețe lucruri noi și să-și dezvolte abilități profesionale noi.

Perioade cu succes în carieră

  • Încă din prima lună a anului 2020, Berbecii pot primi o șansă majoră de afirmare sau de schimbare a carierei. Conjuncția Saturn-Pluton din această lună, unică în ultimii aproximativ 38 de ani, înseamnă pentru ei o suprapunere a două mari energii: energia ascensiunii și afirmării profesionale adusă de Saturn și energia banilor și a bunurilor materiale adusă de Pluton. Ei bine, este o șansă unică de a da un restart carierei și chiar dacă poate părea greu la început, pe parcurs totul se va clarifica și ușura.
  • Începând cu jumătatea lunii martie, Berbecii au șanse mari să se afirme în carieră prin intermediul proiectelor de grup, colaborărilor cu prietenii sau nativii ar putea cunoaște persoane importante, cu statut, care să le înlesnească ascensiunea, care să le ofere o sponsorizare, finanțare.
  • Perioade benefice carierei, care pot aduce și câștiguri neașteptate, sunt: 27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie și 5 – 19 noiembrie.

Lunile prielnice câștigurilor

Între 18–22 februarie, toată luna martie, 25 aprilie – 1 mai, 4 iunie – 23 iulie, 25 august – 3 septembrie și mare parte din luna decembrie, cei născuți în zodia Berbec au șanse mari să câștige bani, să-și achite datoriile și să-și îmbunătățească veniturile pe termen lung.

Horoscop bani 2020, Taur

Horoscopul pentru bani și carieră 2020 vine cu vești bune pentru cei născuți în zodia Taur. Cei mai avantajați nativi sunt cei care au învățat lucruri noi în ultimul an sau care sunt dispuși să învețe, să profundeze noi domenii. Cursurile de dezvoltare profesională, de specializare, sunt foarte bine aspectate, în sensul că Taurii pot avansa în carieră dacă pun în practică ceea ce au învățat. De asemenea, pot apărea în viața nativilor persoane importante, cu funcție, care să-i ajute în deschiderea unor noi orizonturi și nu este exclus ca în 2020 mulți nativi să plece în străinătate pentru a lucra. Jupiter, planeta care le guvernează sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, se află în tranzit pe casa străinătății și a călătoriilor, prin urmare pot apărea oportunități de îmbunătățire a veniturilor din aceste zone.

Perioade cu succes în carieră

  • În perioada 22 martie – 2 iulie și apoi de la 17 decembrie pentru următorii doi ani, Saturn va ajunge și va activa casa carierei și vedem ca acest tranzit să fie înălțător din punct de vedere profesional pentru acei nativi care au muncit să-și dezvolte și să-și consolideze cariera. Oricum, luna decembrie 2020 va veni cu lauri și culegerea roadelor a tot ce au sădit până acum, pentru că și Jupiter i se va alătura lui Saturn în sectorul carierei.

Lunile prielnice câștigurilor

Începând cu luna mai 2020, Nodul Nord karmic (sensul vieții, ce-și doresc cel mai mult nativii) își începe tranzitul prin sectorul banilor munciți, iar acest aspect este incredibil de prețios pentru cei născuți în zodia Taur pentru că le deschide oportunități remarcabile pentru a deveni independenți financiar, pentru a câștiga cu adevărat bani din munca lor. Acest tranzit se repetă o dată la aproximativ 18 ani, prin urmare este absolut necesar să profite de el pentru a-și atinge idealurile financiare. Posibil să fie nevoie de o investiție personală, financiară pentru a avea parte, ulterior, de câștiguri.

Venus, planeta lor guvernatoare, se va afla în tranzit prin sectorul financiar în perioada 3 aprilie – 7 august și va aduce oportunități remarcabile de îmbunătățire a veniturilor. Horoscopul banilor 2020, îi atenționează că între 15 mai – 25 iunie, Venus va retrograda și imprudențele financiare trebuie evitate. Această perioadă le va fi favorabilă doar acelor nativi care își renegociază salariul sau remunerația primită în urma unor colaborări și proiecte extra.

De asemenea, Mercur este guvernatorul casei financiare, iar în perioadele de retrogradare, între 17 februarie – 10 martie, între 18 iunie – 12 iulie și între 14 octombrie – 3 noiembrie, nativii pot întâmpina probleme legate de gestionarea finanțelor și de obținerea rapidă a unor câștiguri.

Horoscop bani 2020, Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, horoscopul banilor și carierei 2020 vine cu vești bune, însă nativii trebuie să dea dovadă de răbdare și perseverență pentru atingerea obiectivelor. Parteneriatele profesionale, asocierile și investițiile sunt foarte bine aspectate în acest an și șansele de a se face remarcați astfel sunt foarte mari, mai ales că Jupiter le guvernează secundar cariera, alături de Neptun, și se află în 2020 în tranzit printr-un sector financiar. Tot acest tranzit poate aduce moșteniri, bani nesperați, poate înlesni obținerea unor împrumuturi, credite.

Perioade cu succes în carieră

  • În perioadele 14 – 27 februarie, 18 iulie – 7 august și 2 – 20 octombrie, horoscopul financiar 2020 îi susține puternic pe cei născuți în zodia Gemeni să avanseze în carieră și, implicit, să câștige mai mulți bani. De punctat că tot acum se pot repara și niște greșeli din trecut care au vizat o avansare sau o colaborare, un proiect profesional. Noi contracte se pot semna în aceste intervale de timp și nativii nu ar trebui să piardă oportunitățile aduse de unirea forțelor lui Jupiter și Neptun.

Lunile prielnice câștigurilor

Luna este guvernatoarea sectorului financiar, al banilor munciți, iar în anul 2020 vor exista patru eclipse de Lună și două de Soare, momente care pot aduce crize financiare, dar și oportunități de îmbunătățire a veniturilor. Am putea afirma că anul poate începe prost pentru Gemeni, dar se va termina cu bine. În preajma zilei de 10 ianuarie, Eclipsa de Lună va avea loc în sectorul banilor și poate veni cu o criză financiară. Nu sunt recomandate investițiile acum și nici cheltuielile. De asemenea, o atenție deosebită trebuie să o acorde nativii și în preajma zilelor de 5 iunie, 4 iulie, 29 niembrie.

O perioadă favorabilă câștigurilor și noilor începuturi financiare, fie că este vorba de negocieri contractuale sau investiții, este în preajma zilei de 21 iunie și a zilei de 14 decembrie 2020.

Horoscop bani 2020, Rac

Mare parte din anul 2020, Marte, planeta acțiunii, va tranzita casa carierei, iar cei născuți în zodia Rac vor fi extrem de energici și de determinați în atingerea obiectivelor profesionale. Nativii vor dori să avanseze în carieră și vor avea șanse mari să ocupe statutul profesional pe care și-l doresc, inclusiv să-și deschidă o afacere pe cont propriu. Și din punct de vedere financiar veștile sunt bune, în primul rând că nativii vor deveni mai chibzuiți în cheltuieli și în al doilea rând pentru că vor avea oportunități de a-și îmbunătăți veniturile din colaborări, asocieri și parteneriate.

Perioade cu succes în carieră

  • Între 28 iunie 2020 – 7 ianuarie 2021 este o perioadă favorabilă pentru îndeplinirea marilor ambiții profesionale, cu singurul amendament că între 10 septembrie – 14 noiembrie, horoscopul banilor și carierei 2020 îi sfătuiește să nu ia inițiative profesionale. De asemenea, de evitat conflictele cu colegii de muncă, partenerii de afaceri, asociații și superiorii ierarhic.

Lunile prielnice câștigurilor

În perioada 22 martie-2 iulie și apoi de la 17 decembrie și până la finele anului, cei născuți în zodia Rac vor avea șanse remarcabile de a-și îmbunătăți veniturile prin colaborări, de a-și achita datoriile sau chiar de a închide un credit. Eclipsele de Soare de la 21 iunie și de la 14 decembrie vor aduce deschiderea unor noi orizonturi financiare, Soarele guvernându-le sectorul banilor munciți, însă în preajma Eclipselor de Lună (10 ianuarie, 5 iunie, 4 iulie și 29 noiembrie) se cere prudență în cheltuieli și evitarea investițiilor. Pot fi perioade de criză financiară pentru cei născuiți în zodia Rac.

Horoscop bani 2020, Leu

Anul 2020 este foarte important pentru cei născuți în zodia Leu din punct de vedere profesional. Nativii vor deveni mult mai sârguincioși la locul de muncă, mult mai responsabili în îndeplinirea sarcinilor și responsanbilităților profesionale, dar și mult mai dornici de afirmare. Nativii vor munci cu mai multă plăcere decât au făcut-o în anul precedent, iar horoscopul pentru bani și carieră 2020 le va aduce satisfacție profesională pe măsură. Pot demara proiecte îndrăznețe, posibil împreună cu cineva din anturaj, care să-i propulseze în carieră și să le aducă succes profesioanl. Cei care nu sunt mulțumiți de job, acum și-l pot schimba cu unul mai bine plătit, inclusiv din alt domeniu sau care să le ofere mai multă libertate, iar cei care-și doresc să se angajeze pentru prima oară sau care mult timp au avut probleme în găsirea unui loc de muncă, în 2020 vor avea parte de o ofertă foarte bună.

Perioade cu succes în carieră

  • În perioadele 27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie, 5 – 19 noiembrie și în luna decembrie 2020, cei născuți în zodia Leu pot avea parte de noi și remarcabile începuturi profesioanle, dar și de șanse de a se face remarcați, de a primi aprecieri care-i să-i propulseze în carieră.

Lunile prielnice câștigurilor

Prima jumătate a lunii februarie, a doua jumătate a lui martie, luna aprilie și intervalul 20 august – 5 septembrie sunt perioade foarte bune pentru îmbunătățirea situației financiare, pentru câștiguri și creșteri salariale. Atenție! Mercur este planeta care le guvernează sectorul financiar, prin urmare, în perioadele în care aceasta retrogradează, între 17 februarie – 12 martie, 18 iunie – 12 iulie, 14 octombrie – 3 noiembrie, este absolut necesar ca nativii să evite investițiile, tranzacțiile și speculațiile financiare. Totodată, reevaluarea modului în care-și administrează finanțele este binevenită, dar și evitarea cheltuielilor majore.

Horoscop bani 2020, Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au mari șanse de afirmare profesională, dar și de îmbunătățire a veniturilor în 2020. Pentru acești nativi, potențialul va fi foarte mare, dar va fi nevoie să și-l gestioneze corect. Venus, planeta care guvernează sectorul financiar, va activa puternic casa carierei, prin urmare, prin muncă, conștiinciozitate și răbdare vor avea marea șansă să-și îmbunătățească situația financiară. Fecioarele pot avea șanse excepționale de afirmare prin intermediul colaborărilor, proiectelor comune cu alții, asocierilor. Însă, pentru acești nativi există și riscul de a se hazarda, de a se iluziona cu privire la o afacere, motiv pemtru care trebuie să fie foarte raționali și lucizi atunci când semnează un contract. Pot exista tensiuni și conflicte din cauza banilor în comun cu alții, din cauza moștenirilor, creditelor și partajelor.

Perioade cu succes în carieră

  • Începând cu luna mai, cei născuți în zodia Fecioară trebuie să fie foarte atenți la oportunitățile care sosesc către ei pentru că pot aduce o nouă direcție în carieră, posibil chiar o șansă de a-și afirma niște talente persoanle prin intermediul carierei.
  • În perioada 22 martie – 2 iulie și, apoi, de la 17 decembrie pentru următorii doi ani, Saturn va tranzita sectorul muncii și acest aspect va fi de bun augur pentru nativii conștiincioși pentru că vor avea șansa să-și consolideze poziția la locul de muncă. Vor deveni mult mai conștiincioși și mai responsabili cu sarcinile profesionale, iar toate acestea pot aduce cu sine recunoașterea meritelor și noi oportunități profesionale.
  • Mercur le este guvernator, dar, totodată, și guvernator al carierei, prin urmare se cere prudență în perioadele în care acesta retrogradează, 17 februarie – 10 martie, 18 iunie – 12 iulie, 14 octombrie – 3 noiembrie. Nativii nu trebuie să ia decizii radicale acum și nici să negocieze și să semneze contracte profesionale. Este recomandat să se folosească de aceste aspecte pentru a-și reevalua activitatea în câmpul muncii.

Lunile prielnice câștigurilor

Venus, planeta care le guvernează banii, se va afla în tranzit prin sectorul carierei între 3 aprilie – 7 august, iar cei născuți în zodia Fecioară pot să aibă parte de câștiguri neașteptate venite prin intermediul exercitării profesiei. Horoscopul banilor 2020, îi atenționează că între 15 mai – 25 iunie, Venus va retrograda și nu este momentul să facă investiții majore, însă este o perioadp bună pentru renegocierea unui contract, a unor drepturi bănești.

Marte va activa puternic sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, în perioada 28 iunie 2020 – 7 ianuarie 2021, iar acest aspect poate aduce interes mai mare pentru obținerea unor drepturi financiare. Posibil ca unii nativi să primească o moștenire, să li se aprobe un credit sau să aibă câștig de cauză într-un proces, partaj.

Horoscop bani 2020, Balanță

Luna guvernează sectorul profesional, prin urmare horoscopul pentru bani și carieră 2020 îi atenționează pe nativi că nu va fi un an ușor în ceea ce privește activitatea profesională, având în vedere că vor fi patru eclipse de Lună, cu două mai mult decât în anul precedent. Nativii pot avea parte de crize profesionale, instabilitate, de încheieri bruște și de redefiniri și reorganizări ale obiectivelor. Toate provocările profesionale care vor veni în 2020 vor avea rolul de a-i forța pe nativi să-și reevalueze capacitățile și abilitățile și să pornească pe un nou drum. Din punct de vedere financiar, poate fi un an al surprizelor, dar și un an în carea jutorul familiei va veni necondiționat și nativii pot găsi un stâlp de sprijin, o susținere puternică în cei dragi.

Perioade cu succes în carieră

  • Perioadele 14 – 27 februarie, 18 iulie – 7 august și 2 – 20 octombrie sunt favorabile renașterii profesioanle, găsirii unui loc de muncă așa cum nativii își doresc. Eclipsa de lună din 10 ianuarie 2020 poate aduce o avansare în funcție, un nou început profesional, dar care le poate dezechilibra statutul în familie. Atenționări majore sunt în perioadele celorlalte eclipse de Lună, 5 iunie, 4 iulie și 29 noiembrie.

Lunile prielnice câștigurilor

O perioadă favorabilă câștigurilor financiare este cea în care Marte se va afla în tranzit prin sectorul parteneriatelor. Astfel, în perioada 28 iunie 2020 – 7 ianuarie 2021, nativii pot semna contracte avantajoase care să le echilibreze situația financiară, cu amendamentul că între 9 septembrie – 14 noiembrie, acestea se pot dovedi înșelătoare și ar fi bine să fie evitate acțiunile în acest sens.

De asemenea, de evitat investițiile riscante și speculațiile financiare în perioada 13 mai – 25 iunie, atunci când Venus, planeta care-i guvernează și care, totodată, le guvernează și sectorul financiar, se va afla în mers retrograd. Atenție, de asemenea, la tendința de a cheltui peste măsură și irațional.

Horoscop bani 2020, Scorpion

Începând cu a doua jumătate a anului, cei născuți în zodia Scorpion vor fi mai determinați ca niciodată să se (re)lanseze în carieră, fie că este vorba de un nou domeniu de activitate, fie că este vorba de o afacere personală. Nativii vor fi puternic susținuți în toate activitățile academice pe care le vor întreprinde și au șansa remarcabilă de a preda și altora ceea ce au învățat ei. Vor dori mai multă libertate de mișcare la locul de muncă, chiar mai multă independență și asta-i poate stimula puternic să înceapă ceva pe cont propriu, iar de aici vor veni și oportunitățile de îmbunătățire a situației financiare. Jupiter le guvernează banii munciți și horoscopul pentru bani și carieră 2020 le aduce ocazia de a scoate bani din tot ce ține de comunicare, învățare, comerț, mediul online, însă totul se va petrece în urma unor eforturi considerabile făcute de nativi.

Perioade cu succes în carieră

  • Începând cu 28 iunie și până la 7 ianuarie 2021, Marte, planeta care-i guvernează secundar și care, totodată, le guvernează sectorul profesional, va tranzita casa carierei și va aduce pentru acești nativi ocazii duble și remarcabile de afirmare profesională. Nativii vor avea nu doar curaj să iasă în față și putere de muncă, ci vor avea și idei îndrăznețe și proiecte originale de pus în practică.

Lunile prielnice câștigurilor

Perioadele în care cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de succes financiar și oportunitățile de a-și îmbunătăți veniturile pe termen lung pot apărea sunt 27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie și 5 – 19 noiembrie, dar și luna decembrie 2020.

Mercur guvernează sectorul financiar și în perioadele în care acesta retrogradează, între 17 februarie – 10 martie, 18 iunie – 12 iulie, 14 octombrie – 3 noiembrie, nativii trebuie să evite investițiile riscante, creditele, împrumuturile și chiar obținerea fondurilor nerambursabile. Este de preferat să se axeze pe plata taxelor și impozitelor și a datoriilor de orice fel.

Pe de altă parte, eclipsele de Lună din 5 iunie și 30 noiembrie vor activa casele financiare ale nativilor Scorpion și pot aduce crize financiare, răsturnări de situație și surprize legate de bani și administrarea bunurilor materiale.

Un început favorabil, care va veni cu o reorganizare a finanțelor și cu noi orizonturi financiare, este in preajma eclipsei de Soare de la 14 decembrie 2020, care va activa sectorul banilor obținuți prin muncă proprie.

Horoscop bani 2020, Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de foarte multe planete grele din astrologie în tranzit prin sectorul financiar, iar acest aspect, pe de o parte îi responsabilizează în cheltuieli, iar pe de altă parte îi stimulează să câștige mai mult, mai ales că acolo este și Jupiter, planeta oportunităților și guvernatorea lor.
Săgetătorii, stimulați să câștige mai mult

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de foarte multe planete grele din astrologie în tranzit prin sectorul financiar, iar acest aspect, pe de o parte îi responsabilizează în cheltuieli, iar pe de altă parte îi stimulează să câștige mai mult, mai ales că acolo este și Jupiter, planeta oportunităților și guvernatoarea lor. În plus, începând cu luna mai, nativii se pot folosi de tot ceea ce au învățat în trecut pentru a ieși în față și a se face remarcați. Cu Uranus, planeta schimbărilor bruște, aflată în continuare în tranzit prin casa muncii, s-ar putea ca în 2020 nativii să aibă parte de fel și fel de surprize legate de locul de muncă, ceea ce poate aduce inclusiv o schimbare a jobului sau nevoia de mai multp libertate și deschiderea unei afaceri pe cont propriu.

Perioade cu succes în carieră

  • În perioada 28 iunie 2020 – 7 ianuarie 2021, cei născuți în zodia Săgetător și-ar putea pune ambițiile la încercare și și-ar putea canaliza energia pentru a transforma un hobby sau o pasiune personală într-o direcție profesională cu care să atingă succesul.
  • Mercur guvernează casa carierei, iar în perioadele sale de retrogradare, între între 17 februarie – 10 martie, 18 iunie – 12 iulie, 14 octombrie – 3 noiembrie, este important ca nativii să evite deciziile radicale, schimbările de direcție și asocierile de orice fel.

Lunile prielnice câștigurilor

Întreg anul 2020 va fi prielnic câștigurilor și nativii vor munci mult pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Se remarcă în mod deosebit perioadele 1 ianuarie – 22 martie și 2 iulie – 17 decembrie, perioade care pot aduce ocazii de a-și consolida veniturile pe termen lung, mai ales dacă vor fi responsabili în administrarea finanțelor și chibzuiți în cheltuieli.

Eclipsele de Lună din10 ianuarie și 5 iulie, dar și eclipsa de Soare din 21 iunie, pot aduce crize financiare în preajma acestor date și răsturnări de planuri, prin urmare se recomandă prudență și atenție deosebită la acțiuni.

Horoscop bani 2020, Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au foarte multe planete în semnul lor în 2020 și, implicit, acestea vin cu energii diferite care vor cere schimbare, dar și evoluție. Horoscopul pentru bani și carieră 2020 va aduce ocazii mari de afirmare, dar le cere multă conștiinciozitate, mult efort și responsabilizare în activitățile profesionale. De asemenea, Capricornii trebuie să dea dovadă de o bună organizare a sarcinilor și activităților la locul de muncă, iar în plan financiar pot avea parte de surprize neașteptate, astfel că anul 2020 va fi încheiat pe plus.

Perioade cu succes în carieră

  • Venus va tranzita sectorul muncii o bună perioadă de timp, mai exact între 3 aprilie – 7 august, și le va aduce acestor nativi multe oportunități de afirmare, inclusiv de schimbare a locului de muncă cu unul mai bun. Cei care au întâmpinat dificultăți în găsirea unui job, acum se pot angaja. Amendamentul perioadei este intervalul 13 mai – 25 iunie, când Venus retrogradează și le cere reevaluarea competențelor profesioanale, dar și reevaluarea modului în care muncesc și se raportează la muncă.
  • De asemenea, alte perioade în care se recomandă prudență și reevaluare, fără acțiuni și decizii radicale, sunt cele în care Mercur, guvernatorul casei muncii, retrogradează, între 17 februarie – 10 martie, 18 iunie – 12 iulie, 14 octombrie – 3 noiembrie.
  • Atenție în perioada eclipsei de Lună din 30 noiembrie, care poate aduce o criză la locul de muncă.

Lunile prielnice câștigurilor

În perioada 22 martie – 2 iulie 2020 și apoi de la 17 decembrie pentru următorii doi ani, Saturn, guvernatorul lor, va tranzita sectorul financiar al banilor munciți, iar nativii Capricorn, mai mult ca niciodată, vor avea șanse să-și îmbunătățească considerabil și pe termen lung situația financiară. În plus, vor da dovadă de multă răbdare și putere de muncă, multă responsabilitate și chibzuință în acest sector.

În perioada eclipselor de Soare din 21 iunie și 14 decembrie 2020 se pot deschide noi orizonturi financiare grație unor câștiguri provenite din terțe surse, inclusiv moșteniri, returnarea unor datorii.

Horoscop bani 2020, Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător, anul 2020 poate veni cu reorganizare profesională, în sensul că mulți nativi pot ieși dintr-un sistem în care au lucrat mulți ani de zile. Eclipsele de Lună, care anul acesta sunt cu două în plus față de anul trecut, pot fi impactante la locul de muncă și pot determina schimbări radicale. Pe de altă parte, va fi un an favorabil pentru a ieși în față în acțiuni care vizează comunicarea, activitățile academice, comerțul și mediul online, iar deplasările în interes de muncă pot fi foarte importante pentru afirmarea nativilor. Horoscopul pentru carieră și bani 2020 le cere nativilor să câștige bani și din activitățile care le fac plăcere și care le aduc satisfacție morală, spirituală. În plus, se pot baza foarte mult pe intuiție în acțiunile care vizează acest sector.

Perioade cu succes în carieră

  • În perioadele 27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie și 5 – 19 noiembrie se deschid noi oportunități în carieră pentru cei născuți în zodia Vărsător, iar acestea pot avea legătură fie cu activitățile de grup, cu persoanele din anturajul apropiat, fie cu activitățile umanitare sau colaborările cu multinaționale.
  • Atenție în perioadele în care se formează eclipsele de Lună pentru că pot apărea crize legate de locul de muncă, Luna fiind guvernatoarea acestui sector. Aceste perioade sunt în preajma zilelor de 10 ianuarie, 5 iunie, 4 iulie și 29 noiembrie. În schimb, eclipsa de Soare din data 21 iunie poate fi un bun moment care deschide noi orizonturi financiare și poate veni cu oportunități de afirmare, de atingere a succesului.

Lunile prielnice câștigurilor

Anul 2020 va fi destul de bine echilibrat la capitolul financiar și cumpătarea va fi ceea ce-i va ajuta pe acești nativi să se mențină pe linia de plutire.

Mercur, planeta care guvernează finanțele nativilor și banii deținuți împreună cu alții, va avea trei mari perioade de retrogradare în anul 2020, între 17 februarie – 10 martie, între 18 iunie – 12 iulie și între 14 octombrie – 3 noiembrie. În acest răstimp nu este recomandat să se facă investiții riscante, ci este de preferat să se chibzuiască în cheltuieli, să-și plaătească taxele, artele, impozitele și să-și achite datoriile restante.

Horoscop bani 2020, Pești

Horoscopul pentru bani și carieră 2020 vine cu vești bune pentru cei născuți în zodia Pești. Se anunță începuturi promițătoare și ce este cel mai important este că nativii vor avea curajul să iasă în față și să-ți dorească să se facă remarcați, chiar vor tânji după aprecieri. Pentru cei care sunt nemulțumiți de locul de muncă șansele de a găsi ceva mai bun sunt mari. În plan financiar este începutul unei perioade în care nativii vor fi extrem de determinați să-și îmbunătățească veniturile, iar oportunitățile vor fi pe măsură.

Perioade cu succes în carieră

  • În perioadele 27 martie – 15 aprilie, 19 iunie-10 iulie și 5 – 19 noiembrie, dar și în luna decembrie 2020, Peștii pot avea parte de oportunități nesperate în carieră și pot începe proiecte profesionale noi, cu șanse mari de succes pe termen lung. Tehnologia și tot ce ține de mediul online le poate fi de ajutor nativilor.
  • Eclipsele de Soare din 2020, 21 iunie și 14 decembrie, pot aduce ocazia unor noi începuturi în carieră, pot deschide noi și largi orizonturi nativilor, având în vedere că Soarele le guvernează sectorul profesional. Impactul major îl va avea eclipsa din decembrie pentru că se va forma întocmai în sectorul carierei.

Lunile prielnice câștigurilor

În perioada 28 iunie 2020 – 7 ianuarie 2021, Marte va tranzita sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar cei născuți în zodia Pești vor da dovadă de ambiție și energie pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Vor avea curaj să-și ceară drepturile pentru munca depusă și chiar să desfășoare activități pe cont propriu.

Între 9 septembrie – 14 noiembrie poate fi o perioadă mai instabilă financiar, atunci când Marte va retrograda și va îndemna nativii să-și reevalueze acțiunile financiare și investițiile, Va fi, însă, o perioadă bună pentru renegocieri de salariu.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...