Horoscopul 2021. La ce semne trebuie să fim foarte atenți în lunile care urmează

Publicat: 01/01/2021 | 18:23

2021 va fi un an bun pentru a pune în practică noi idei şi proiecte, potrivit astrologilor. 2021, Anul Vărsătorului, va fi un an al schimbării, în care vom învăţa să fim mai buni şi mai creativi. Câştigate vor fi zodiile de aer, adică nativii Gemeni, Balanţă şi Vărsător. CANCAN.RO vă prezintă Horoscopul 2021 pentru toate zodiile.

Horoscop 2021 Berbec

Berbecii pot în 2021 să lege noi colaborări, dar nu relații sentimentale. Intră în anturaje noi, fac proiecte de grup, iar în zona de online pot avea succes, datorită poziției lui Marte în Fecioară. Au foarte activă casa banilor. Este Uranus acolo. Începutul de an se duce în Taur, face aspecte cu Uranus, pot avea idei sclipitoare. Luna Neagră arată fricile, se vor teme nu vor avea curaj. Pe tot timpul anului, Berbecii trebuie să se îngrijească de propria sănătate. Persoanele născute cu această zodie sunt sensibile la schimbările de sezon, din acest motiv se pot îmbolnăvi în aceste perioade ale anului.

Horoscop 2021 Taur

Taurul este foarte activ pe casa carierei. S-ar putea să-și schimbe cariera. Ei, în ultimii 3 ani, au învățat ceva nou și vin acum și nu vor mai empatiza cu foarte multe dintre convingerile lor profesionale. În ceea ce priveşte acest aspect, Taurii nu au probleme, deoarece ei sunt foarte harnici şi motivaţi pentru a câştiga bani. Scopul lor în viaţă şi efortul depus pentru a fi cei mai buni le asigură un salariu mare. De când a intrat Uranus, Taurul vrea libertate. De obicei se căsătoresc pe neaşteptate. Totuși, ei au nevoie să se bazeze pe prietenii lor apropiaţi şi să aibă un mediu familial stabil.

Horoscop 2021 Gemeni

Pentru Gemeni este anul schimbărilor de mentalitate, de principii, de convingeri de viață, vor fi stimulați să lase în spate prejudecățile învechite. Și un nou stil de viață. De asemenea, își dezvoltă noi abilități. Destinul este la ei în zodie. Gemenii au acest Uranus pe casa sănătății. Se pregătesc pentru schimbări radicale. Ce mai trebuie să mai facă în casa a 12-a, a trecutului, să-și încheie ce au din trecut, fie că vorbim despre dezamăgiri, rate… Aceștia au șansa să-și achite datoriile și să uite lucrurile și situațiile care le-au adus stări de neliniște.

Horoscop 2021 Rac

Renaștere pe toate planurile. Au posibilitatea astea. Au Uranus pe casa prietenilor. Șansele lor de relaționare, de făcut bani din asocieri sunt foarte mari în anul acesta. Vor avea parte de câștiguri materiale. Vor decide să se preocupi de sănătate și să aibă o deschidere pentru tot ce e nou și special. Vor primi lecții de spiritualitate înspre toamna anului 2021. În a doua jumătate a anului 2021, trebuie să aibă grijă la sănătatea mentală și fizică. Poate interveni o boală, dar o pot evita prin alimentarea sănătoasă, exerciții și eliminarea stresului.

Horoscop 2021 Leu

Relațiile aduc progresul. Zona carierei este activată de acest Uranus. Ar putea să facă o colaborare, să facă un parteneriat, să se ducă în altă direcție.  Având direcția în casa asocierilor, ei pot să câștige popularitate. În vară, din cauză influenței pe care o are Jupiterul în Vărsător, vor fi foarte altruiști cu oamenii apropiați lor – mai ales familia. În cea de-a doua jumătate a anului 2021, experiențele neobișnuite vor apărea în viața nativilor. De exemplu, această perioadă este perfectă pentru călătorii spre locuri necunoscute.

Horoscop 2021 Fecioară

Fecioarele pot fi motivate de schimbările de program, să înceapă frustrările, să vrea să facă altceva. Se vor duce spre zona de online, chiar dacă până acum nu au avut treaba. E o perioadă de responsabilizare. Mulți nu s-au putut exprima. Reorientare este cuvântul de ordine al anului viitor. Cu influența Jupiterului și Vărsătorului, îi va înțelege perfect pe ceilalți în 2021, însemnând că îi va veni ușor să empatizeze. La sfârșitul anului, însă, nativii vor trece printr-o perioadă mai dificilă.

Horoscop 2021 Balanță

Pentru Balanțe, e anul iubirii. Cei care vor un copil se vor responsabiliza, vor face acel copil. De asemenea este zona creativității activă. Ei sunt creativi de felul lor, dar pot avea niște obstacole. În vară, Balanțele se vor simți împlinite la locul de muncă. Totuși, ar trebui să vă dați seama că viața nu se rezumă doar la muncă. Nativii trebuie să se relaxeze și să meargă într-o călătorie cu partenerul de viață sau cu prietenii apropiați. Până la sfârșitul anului, Balanțele vor simți o creativitate deosebită, ceea ce înseamnă că vor fi atrași în mod natural de artă.

Horoscop 2021 Scorpion

Scorpionii fac case, le construiesc, le renovează, vor să plece de lângă familie, să nu mai stea cu părinții. Își construiesc un cămin, o familie. Au Uranus pe casa relațiilor. În a doua jumătate a anului, Scorpionii s-ar putea confrunta cu probleme financiare. Dacă nu au construit o rezervă financiară, nativii vor fi nevoiți să solicite ajutorul familiei. Cu influența lui Jupiter în Pești, Scorpionul va simți intuiția crescută în ultimele zile din anul 2021. De asemenea, ei vor filozofa mult și chiar vor căuta înțelesul vieții în sine.

Horoscop 2021 Săgetător

Săgetătorul se reinventează de la zero. E o fire optimistă, fiind guvernat de Jupiter. Au casa cunoașterii activă. Săgetătorul vede progresul în orice. În a doua jumătate a anului 2021, nativii vor fi foarte flexibili, ceea ce înseamnă că se poți obișnui cu orice situație. Săgetătorii vor învăța lecții valoroase, care le vor arăta că nu este nevoie să se conformăm modelelor clasice. Totuși, va fi un an plin de provocări, iar spre final vor avea nevoie de odihnă.

Horoscop 2021 Capricorn

Capricornii dau dovadă de responsabilitate financiară. Nu au probleme cu banii, dar trebuie să aibă încredere în ei. Să se pună în valoare. În primăvară, nativii vor avea parte de situații conflictuale. Dacă se află într-o relație de lungă durată, aceștia se pot aștepta la certuri mari care pot duce chiar și la despărțire. A doua jumătate a anului 2021 va fi puțin mai calmă – la locul de muncă, vă puteți aștepta la relații armonioase și vă veți îndeplini îndatoririle cu ușurință.

Horoscop 2021 Vărsător

Nativii vor avea parte de noi începuturi, se vor reinventa în plan personal. Uranus e pe casa a patra, se pot desprinde de familie.  Se pot muta într-un apartament sau se mută din chirie. Anul 2021 va fi plin de provocări, iar nativii vor fi nevoiți să-și exprime sentimentele. În caz contrar, ar putea pierde o mulțime de relații de calitate pe termen lung. În a doua jumătate a anului 2021, familia nativilor va trece printr-o criză. Conform horoscopului, atunci veți începe să vă înțelegeți cu membrii cu care nu ați avut o relație bună înainte.

Horoscop 2021 Pești

Peștii vor avea un an al spiritualității. E casa a 12-a.  Jupiter îi obligă să se întoarcă la conștiința lor. Trebuie să știe să facă asta. Și cu Saturn au Uranusul pe casa a treia, a desprinderii de tiparele de gândire, să aibă o libertate. Dacă vor să treacă cu bine de 2021, trebuie să revină la credință, dar nu neapărat la cea în Dumnezeu. Trebuie să-și activeze un stâlp. Vor avea intuiție, inspirație, trebuie să aibă încredere în zona necunoscută. Pot avea preocupări legate de casă. E un an care le cere conștientizarea de sine.