Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020. Leii își reîncarcă bateriile

Publicat: 08/01/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu au ocazia să se detașeze de problemele cotidiene și să-și reîncarce bateriile.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec sunt, fără voia lor, implicați într-o problemă ce vizează rudele și vor trebui să arate mai multă empatie. Nativii trebuie – ca lecție a începutului de an 2020 – să găsească un echilibru între carieră și familie, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate da un test acum, îi poate pune la încercare. Va fi nevoie de mai multă responsabilitate în ambele direcții.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de multă rezistență psihică, multă cumpătare într-un context pe care altă dată l-ar fi abordat mult mai superficial. Nativii nu se vor grăbi să tragă concluzii sau să intre în controverse, chiar dacă este vorba de propriile lor convingeri și credințe Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești, informații despre un subiect delicat sau sensibil emoțional-afectiv.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Dacă ultimele zile au fost mai relaxante la nivel psihic și emoțional, iată că cei născuți în zodia Gemeni vor deveni astăzi foarte vehemenți în susținerea unui crez care, cel mai probabil, are legătură cu aspectele financiare care le impactează destul de neplăcut viața în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot întâmpina niște limitări financiare care le vor strica buna dispozițe definitiv.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac trec printr-o serie de stări incerte, greu de explicat și înțeles. Profunzimea ideilor îi va speria chiar și pe nativi și cel mai bine ar fi să nu gândească cu voce tare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute acel sector de viață în care se simt cel mai confortabil și să-i acorde mai multă atenție. Posibil ca un talent înnăscut să iasă acum la suprafață și să devină de maxim interes. Atenție! Nu este exclus să fie monetizat pe viitor!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Este o zi foarte bună ca cei născuți în zodia Leu să o petreacă împreună cu prietenii. Chiar dacă întâlnirile față în față nu pot face parte din plan, cel puțin dialogul cu cei dragi, în online sau prin telefon, ar trebui aprofundat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce vizite, întâlniri neașteptate și multe momente de distracție cu cei din anturaj. Nativii ar trebui să profite de ziua de azi pentru a se detensiona și a-și reîncărca bateriile.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

S-ar putea ca o relație cu un prieten sau cu o persoană din anturaj, fie că este vorba de coleg de muncă sau asociat sau cunoscut ocazional, să devină foarte tensionată, iar cei născuți în zodia Fecioară să fie nevoiți să ia o decizie radicală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie rezervați în declarații și să-și urmărească propriile interese. Posibil ca un compromis să fie mai bun decât o ruptură în acest moment.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță vor fi destul de tensionați la locul de muncă sau într-o afacere personală. Nativii pot simți că nu reușeșsc să-și atingă un target sau evenimentele care se desfășoară în viața lor îi îndepărtează de un obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu lase emoțiile să-și pună amprenta asupra deciziilor profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Sectorul comunicare este un punct important al întregii luni ianuarie, iar astăzi s-ar putea ca cei născuți în zodia Scorpion să și înțeleagă scopul tranzitelor. Astfel, unii nativi, în funcție de vârstă și pregătire, se pot focusa pe studiu, iar alții pot primi oferta de a participa la cursuri și seminarii care să le îmbogățească cunoștințele și experiența profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu refuze astfel de oportunități pentru că de aici vor izvorî pe viitor și avantajele financiare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Este posibil ca o serie de gânduri legate de sectorul financiar să le umbrească buna dispoziție celor născuți în zodia Săgetător. Nu este exclus ca o decizie judecătorească, o decizie a unei autorități financiare sau profesionale, poate legată de o moștenire, să-i lanseze pe nativi într-un context de luptă pentru drepturile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu ia decizii impulsive sau pe care nu le-au analizat suficient.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intensificarea unor trăiri legate de familie, legate de modul în care relaționează cu cei dragi, iar aici se poate încadra și partenerul de viață. Nativii continuă șirul nemulțumirilor și dezamăgirilor, însă vor da dovadă de multă răbdare înainte de luarea unei decizii definitive. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că se pot confrunta cu stări de oboseală accentuată.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Relațiile cu colegii de muncă și cu superiorii vor sta sub semnul prudenței. Cei născuți în zodia Vărsător vor evita să fie prea apropiați și prea sociabili cu aceștia, preferând să fie rigizi și sobri, atitudine care nu afecta desfășurarea activităților, ci dimpotrivă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce stări de oboseală, de apatie și chiar de anxietate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești vor simți nevoia de apropiere fie de persoana iubită, fie de prieteni, de familie. Nativii vor suporta greu singurătatea, iar stările afective pot fi oscilante. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează pe cei care formează un cuplu că trebuie să lupte mai mult pentru menținerea armoniei și a echilibrului.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6 – 12 IANUARIE 2020. RACII AU PARTE DE TRĂIRI INTENSE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020