Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 decembrie 2020. Balanțele pot fi mințite

Publicat: 08/12/2020 | 20:54

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 9 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță pot fi mai creduli astăzi și, implicit, mințiși mai ușor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de unele conflicye de idei născute din dorința nativilor de a-și explica și exemplifica cât mai clar principiile de viață, convingerile și valorile morale după care se ghidează. Fiind foarte multă confuzie în contextul astrologic al zilei, horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să amâne astfel de discuții, mai alec cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur trebuie să fie atenți la tot ce ține de sectorul financiar, al bunurilor materiale, moștenirilor, creditelor și asigurărilor pentru că pot fi foarte ușor înșelați din cauza confuziei care tronează astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că se pot iluziona în privința unei aventuri sentimentale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi foarte confuzi astăzi în privința unei relații sau a unui contract profesional, însă nativii nu trebuie nici să ia decizii și nici să ceară sfaturi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția celor singuri că pot fi ușor vrăjiți de vorbe, deci atenți la flirturi. În schimb, este o zi bună pentru desfătare, relaxare și activități disractive.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt tentați să muncească peste program, fie pentru a sări în ajutorul colegilor, fie pentru că atmosfera de acasă este tensionată și nu vor să stea prea mult cu familia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că visele lor cu privire la obținerea unor aprecieri din partea colegilor sau a unor bonificații din partea superiorilor sunt irealizabile

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se pot iluziona foarte ușor într-o poveste sentimentală, mai ales dacă este la început și ar fi de preferat ca nativii să evite să dea crezare tuturor promisiunilor și lingușelilor primite. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le arage atenția că și copiii pot veni cu minciunele sau pot contura o altă realitate decât cea existentă și va fi nevoie de dialog echilibrat și calm.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară nu vor acorda prea mare încredere celor auzite astăzi, ba chiar vor avea tendința de a fi confuzi. Nativii pot fi mai conflictuali în relațiile cu familia din cauza mesajelor înțelese greșit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere ca doza de neîncredere să o manifeste și în plan financiar pentru a nu fi păcăliți, azi existând acest risc.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Balanță își îmbunătățesc starea de spirit și sunt mai dornici să fei în armonie atât cu ei înșiși, cât și cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie atenți la veștile și informațiile care ajung la ei pentru că pot fi false. Nativii pot fi destul de ușor induși în eroare astăzi de dialogurile și mesajele primite, mai ales dacă au legătură cu locul de muncă sau cu starea de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte atenți la sectorul financiar, la tot ce ține de bani și investiții. Nativii pot fi păcăliți ușor de oferte și pot cheltui destul de mult pe reduceri care, de fapt, nu sunt chiar reale sau corecte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt confuzi și pot duce o adevărată luptă interioară din cauza acestei stări de incertitudine pe care o au. Poate fi vorba de trecut, de foste relații, de incapacitatea de a vedea o cale de ieșire. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce dialoguri cu prietenii în urma cărora o rană emoțională să fie pusă în evidență și astfel să se accentueze frustrările interioare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a visa cam mult și de a fi destul de neclari în mesajele pe care le transmit. Intuiția nu va funcționa astăzi, iar raționamentul va fi deficitar, așa că horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să evite luarea deciziilor importante. Posibil să fie mai conflictuali cu cei din jur, mai ales cu superiorii, pentru că nu sunt stăpâni pe situație.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot primi fel și fel de oferte și invitații de la prieteni, pot primi propuneri mărețe legate de un proiect în care sunt implicați, însă nativii nu ar trebui să se grăbească să ia decizii și să dea răspunsuri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că se pot păcăli foarte ușor la bani, decia tenție la cheltuieli și investiții.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de conflicte cu superiorii care pleacă de la neînțelegeri minore, de exemplu confuzii în perceperea unor informații ce li se transmit. Nativii nu reușesc să vadă direcția pe care trebuie să se încadreze sau își fac iluzii prea mari legate de o funcție, de posibilitatea de a se afirma în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite deciziile radicale pe parte profesională.