Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 aprilie 2020. Vărsătorii pot fi ținta unei răzbunări

Publicat: 08/04/2020 | 20:00

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot fi ținta unei răzbunări.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de niște situații financiare, mai degrabă care pot avea legătură cu un comision, o sumă de bani deținută cu terțe persoane, o moștenire, litigiu, și mai puțin se întrevăd probleme legate de salarizare, dar în contextul social prezent nu este exclus nici varianta aceasta. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce dialoguri cu persoane sau instituții abilitate să rezolve aceste chestiuni.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur trec prim momente nu doar tensionate, ci și ciudate, greu de gestionat în relația cu partenerul de viață, posibil multe izvorâte ca urmare a contextului social deosebit de apăsător. Unii nativi vor avea de-a face cu conflicte generate de animozitățile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că există posibilitatea de a se confrunta cu o răsturnare de situație în relații și le cere prudență.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie foarte atenți la sănătate și nu este vorba de viroze, răceli sau gripe, cât despre dereglări hormonale care pot avea la bază nu numai disfuncții existente, cât și foarte multă încordare, stres, insomnii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea psihică.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi cuprinși de sentimente nu neapărat de gelozie, cât de neîncredere, de nesiguranță în relație, mai ales aspectul conturându-se în cuplurile aflate la început sau în relațiile de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să se dedice mai mult plăcerilor personale, unui hobby, unei activități casnice care le-ar putea ține mintea ocupată.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de conflicte în familie, în relația cu părinții sau cu alte rude cu care locuiesc sub același acoperiș. De preferat ar fi ca nativii să-și controleze excesele de autoritate și să încerce să fie înțelegători. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie atenți ți în relațiile profesionale, cu un șef, cu o persoană cu funcție.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea afla la limită cu stresul și acesta spect se va vedea cu precădere în relațiile cu colegii de muncă. S-ar putea ca asupra nativilor să cadă presiuni profesionale cărora cu greu le pot face față. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie foarte atenți la deciziile legate de locul de muncă pe care vor să le ia pentru că poate să nu fie cel mai bun moment să facă o schimbare radicală, chiar dacă ea este dorită.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt pe punctul de a comite erori financiare. Nativii sunt sfătuiți să nu se avânte în cheltuieli majore oricât de importante ar putea părea că sunt. Poate este vorba de un curs de specializare sau de un bun comandat în trecut, dar care mai poate aștepta. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un context care necesită cheltuieli urgențe, însă sunt sfătuiți să fie foarte lucizi în administrarea resurselor

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor și acest aspect le va mai aduce o doză de energie, chiar de bunădispoziție în contextul tensionat prin care trec atât profesional, cât și partenerial. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce momente de răgaz, însă sunt sfătuiți să lase deoparte visarea și să le folosească pentru a-și pune ordine în gânduri.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se pot lăsa copleșiți de gânduri, de frământări, de resentimente și de griji vizavi de o situație pe care au abordat-o într-un mod greșit. Comunicarea va fi restructivă, limitativă și deloc de ajutor în rezolvarea conflictelor interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă odihnă și grijă pentru sănătatea psihică.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt suspicioși, neîncrezători în cei din jur, indiferent de tipul de relație pe care-l au cu aceștia. Nativii, însă, vor trebui să nu acuze și să lase critica deoparte în aceste momente. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai îngăduitori și să încearcă să se pună în ipostaza celor cu care au de-a face, celor de care sunt nemulțumiți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să fie puși în ipostaze mai puțin plăcute la locul de muncă, în sectorul profesional, în general, chiar dacă-și desfășoară activitatea de acasă. Imaginea nativilor ar putea fi afectată, chiar și pe nedrept, de vorbe, bârfe, critici. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere foarte multă atenție în legătură cu ceea ce vorbesc și atenție la cei din jur. Poate fi vorba de o răzbunare a cuiva frustrat de funcția nativilor.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi puțin cam prea visători pentru acest moment critic prin care trece umanitatea și acest lucru i-ar putea costa. Fie intră în conflicte, fie iau decizii necugetate privind o activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se detașeze de unele idei învechite care s-a demonstrat în repetate rânduri că nu funcționează, că nu le aduc nimic bun sau avantajos.