Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 mai 2020. Peștii militează pentru dreptate

Publicat: 07/05/2020 | 21:14

Horoscopul zilei de 8 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor milita pentru dreptate și corectitudine.

Află și: Horoscop săptămânal 4 – 10 mai 2020. Racii încheie o etapă sentimentală

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să facă dreptate, să pună în legalitate o situație, să evidențieze o injustiție. Nativii vor fi corecți, demni și nu se vor sfii să spună adevărul în față sau să lupte pentru o cauză în care cred cu tărie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce provocări majore, dar și rațiune, moralitate și decență în acțiuni, astfel încât să nu se preteze oricăror jocuri defăimătoare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur fac ordine în acte, inițiază proceduri prin care-și cer drepturile și dreptatea în ceea ce privește o moștenire, un partaj, litigiu sau bun deținut la comun cu cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a obține niște drepturi financiare, fiscale, de a reglementa o situație ce ține de sfera financiară.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să ajungă la un acord cu partenerul de viață sau, în alte cazuri, cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să păstreze o atmosferă calmă în cuplu, chiar dacă multe dintre probleme rămân nerezolvate. Cel mai bine ar fi ca acestea să nu mai fie discutate astăzi, ci nativii să se bucure de momentele de pace și liniște

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea ca veștile sosite de la locul de muncă să nu fie cele mai plăcute, însă cei născuți în zodia Rac vor reuși oarecum să nu le pună la suflet, să le accepte chiar dacă vor avea un gust amar și o oarecare stare de neputință, de obligativitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce puterea de a se adapta unor noi contexte, mai ales la nivel de principii, chiar dacă fizic nu este vorba de compatibilitate.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu resimt acut nevoia de iubire și aici nu este vorba doar de iubire trupească, ci și de apropierea de un suflet cald, înțelegător, cu care să poată să comunice, căruia să-i verse tot amarul acumulat în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să încerce din răsputeri să se dedice pasiunilor și hobby-urilor care le aduc bucurie și plăcere.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să rezolve o situație de familie care poate viza atât relația cu cei dragi, cât și un bun de patrimoniu, regimul unei locuințe. Moment al adevărului în privința unor situații de familie, moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în reglementarea unor acte, documente.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să pună în ordine niște documente, să reglementeze situația unor acte. Posibil ca nativii să primească înștiințări oficiale despre parcursul unui proces, unei situații juridice demarate în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot exista tensiuni în relația cu reprezentanți ai instituțiilor statului.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de legalizarea unei situații financiare, de reglementarea unor acte care aduc un venit sau care au, oricum, scop financiar. Poate fi vorba de salariu, pensie, șomaj sau alte indemnizații și sporuri pe care nativii trebuie să le primească. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să înu ințieze astăzi demersuri noi, ci să aștepte până luni.

Citește și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător vor fi susținuți să legalizeze, să corecteze o situație legată de viața personală sau profesională. Posibil să negocieze cu parteneriat sau să-și susțină persoana iubită într-un demers. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în dialog și în situații în care trebuie să dea niște explicații pentru o acțiune a lor.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor simți la nivel subconștient nevoia de a face dreptate într-o situație sau nevoia de a afla un adevăr. Nativii vor fi corecți și justițiari, inclusiv cu propriile lor idei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce probleme cu oasele, lovituri minore sau dureri musculare, pe fond nimic grav, dar care va induce o notă de disconfort pe moment.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își fac planuri, pun în ordine chestiuni ce vizează un proiect și discută cu prietenii în vederea stabilirii unor acțiuni comune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce puterea de a se adapta unor noi situații care țin de viața de zi cu zi. Pe de altă parte este posibil să fie mult prea justițiari în relațiile cu prietenii, să le spună un adevăr în față cu mult curaj.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă parte de probleme sau situații disconfortante care să le vizeze imaginea profesională, funcția, să le amenințe statutul. Nativii vor fi corecți, morali și vor milita pentru dreptate, indiferent de consecințe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le stimulează dorința de a ieși în față, de a se promova și chiar de a promova în carieră.