Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019. Scorpionii au parte de conflicte în cuplu

Publicat: 07/12/2019 | 20:39

Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri tensionate în cuplu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Cu greu va reuși cineva să le intre în grații celor născuți în zodia Berbec. Nativii vor avea un soi de agitație deloc constructivă care le poate afecta relațiile cu cei din jur. În plus, vor avea tendința de a da vina pe ceilalți pentru neajunsurile sau frustrările lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să petreacă mai mult timp în natură, să iasă din casă, să se plimbe și să se deconecteze de la griji și stres.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Starea de sănătate nu este deloc bună, iar cei născuți în zodia Taur ar trebui să se odihnească mai mult sau să încerce să se detașeze de toți factorii de stres și îmbolnăvire, mai ales că nu pare a fi vorba de o afecțiune serioasă, cât despre oboseală acumulată și imunitate scăzută. Nativii resimt o neliniște interioară și au o viziune sumbră asupra viitorului, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să aibă o abordare mai optimistă și să încerce să-și schimbe planurile cu care nu rezonează.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni se anunță o zi plină, în care distracția și socializarea, prietenii, ocupă primul loc. Nativii ar trebui să fie atenți la inițiativele pe care le propun ceilalți, pentru că s-ar putea să fie nevoiți să scoată sume de bani din buzunar pentru a se ridica la nivelul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli și să nu neglijeze somnul. Au tendința de a se suprasolita.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Colaborarea, negocierea cu cei din jur, indiferent că este vorba de partener de viață, părinți sau prieteni, nu va fi un punct forte, iar cei născuți în zodia Rac s-ar putea trezi implicați în situații cu care nu rezonează, aspect care le poate provoca stres și nemulțumire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite reuniunile și întâlnirile cu grupuri mari de persoane. Consumul de energie va fi mare și imposibil de gestionat. Le poate prinde bine un dialog cu un prieten sau persoană apropiată.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să învețe lucruri noi astăzi, să interacționeze cu persoane cu experiență, să viziteze locuri noi, să descopere alte culturi și mentalități, aspecte care-și lasă o amprentă benefică în dezvoltarea persoanlă. Mai degrabă vedem ca nativii să învețe la fața locului și nu din cărți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și modeleze gândirea, să absoarbă o doză mare de înțelepciune.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au sentimentul ciudat că cei din jur vor să-i păcălească, să profite de amabilitatea și bunătatea lor. Din acest motiv, unii nativi pot avea o atitudine tăioasă, critică și pot fi acuzați pentru comportamentul lor. În cuplu, resimt contextul astrologic ca și cum ei oferă mai mult și partenerul mai puțin. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și găsească echilibrul interior și să evite conflictele. Mai multă grijă la excese și vicii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de dialoguri tensionate din cauza alegerilor parteneriale pe care le fac. Posibil ca partenerul lor de viață să nu fie pe placul celor din anturaj și de aici să se nască discuții conflictuale care să dezechilibreze nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și asculte vocea interioară înainte de sfaturile celorlalți, însă să nu respingă nici părerile celorlalți.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion ziua de azi poate aduce unele controverse în cuplu, însă tensiunile nu trebuie exagerate prin reproșuri și aducerea trecutului în prezent. Chiar dacă se ajunge la o discuție limită, nativii trebuie să evite deciziile definitive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce dureri de cap și stări de disconfort generate de oboseală.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să profite de ziua de azi pentru a se odihni, pentru a se relaxa alături de cei dragi. Se întrevăd scurte călătorii, vizite în familie, momente plăcute de recreere, cadouri de la cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce discuții pe teme financiare cu partenerul de viață. Posibil ca persoana iubită să le ceară mai mult decât pot ei oferi.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă de casă, de activități casnice, curățenie generală, reamenajarea locuinței. Unii nativi vor investi nu doar timp, ci și bani în confortul căminului. Persoana iubită le va fi alături, însă horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot resimți momentele intime ca fiind o sursă de stres, cu alte cuvinte între gânduri și simțire va exista o notă discordantă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Deplasările scurte, vizitele la rude sau la prieteni pot fi pe placul celor născuți în zodia Vărsător, atâta timp cât nu sunt din obligație, ci din plăcere. Nativii trebuie să evite să-și consume resursele emoționale în dialoguri în contradictoriu, mai ales că provocarea celorlalți va fi mare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le recomandă să-și planifice un program de sărbători care să includă și timp pentru familie. Din această direcție ar putea izvorî unele reproșuri azi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Banii pot fi un punct sensibil pentru cei născuți în zodia Pești, în sensul că se întrevăd ușoare destabilizări de buget. Fie sunt invitați undeva unde trebuie să scoată bani din buzunar, fie cheltuielile pentru locuință sunt mai mari decât au preconizat, fie cineva din familie le cere o sumă de bani și le este imposibil să refuze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite să dea bani cu împrumut adcă situația financiară nu le permite. S-ar putea să nu-i recupereze prea ușor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9 – 15 DECEMBRIE 2019. GEMENII AU CHEF DE DISTRACȚIE ȘI AVENTURĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2019